Proje Güncel

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...Söz konusu proje  Tepe ve Mesa güvencesi ile inşa ediliyor

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Park Mozaik Su projesinde satışlar devam ediyor. Söz konusu proje  Tepe ve Mesa güvencesi ile inşa ediliyor.

Söz konusu proje Başkent Ankara Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde yükselen Park Mozaik Konutları'nın yeni etabı olarak lanse edilmişti.

<#resim2<

Peki Park Mozaik Su projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? Mesa Park Mozaik Su projesinde kaç konut yer alıyor? İşte Mesa Park Mozaik Su projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Peki Park Mozaik Su projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? Mesa Park Mozaik Su projesinde kaç konut yer alıyor? İşte Mesa Park Mozaik Su projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Park Mozaik projesiz Çankaya Yaşamkent 74 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 885 adet daire yer alıyor.

Abnkara Park Mozaik projesi 13 blok olarak inşa edildi. Proje kapsamında yer alan blokların 3'ü kule şeklinde, 10'u ise yatay şeklinde tasarlandı. 

Mesa Ankara Park Mozaik projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 

D-200 Eskişehir Yolu yakınında yükselen Ankara Park Mozaik Su sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Projede kapalı otopark, 724 güvenlik hizmetleri, fitness merkezi. sauna, çocuk oyun alanları, açık hava sineması. kaykay parkı, amfi tiyatro ve yürüyüş parkı bulunuyor.

Park Mozaik Su fiyatları ne kadar?  Park Mozaik Su ödeme planı 
Park Mozaik Su projesinde 212 adet konut bulunuyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 10 milyon 822 bin TL'den başlıyor. Proje için ödemeler banka kredisi ya da peşin olarak yapılıyor.

Park Mozaik Su projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Park Mozaik iletişim:
Adres: Alacaatlı Mahallesi 3296. Cadde No: 10 Yaşamkent, Ankara.
Telefon: 444 46 40
Web: http://www.parkmozaik.com.tr/park-mozaik-su


Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konut ve 40 dükkanlık yeni proje geliyor!

Coolest Antalya'da 18 ay 0 faiz fırsatı! 432 konutluk yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!