Yeni Projeler

Park Planet projesinde 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Park Planet projesinde fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor. Toplamda 240 daireden meydana gelen proje Şenkaya İnşaat tarafından Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor.

Projelerini İstanbul’un Kurtköy bölgesinde yoğunlaştıran Şenkaya İnşaat, kaliteli yaşamı ulaşılabilir fiyatlarla sunarak sektöre yeni bir soluk getiriyor.


Kurtköy bölgesinde, uygun ödeme koşularıyla yüksek kaliteli projeler üreten Şenkaya İnşaat, herkesin iyi yaşam hakkına saygı duyuyor. Bu yüzden küçük bir birikime sahip tüm maaşlılara, büyük kazançlara dönüşecek bir yatırım fırsatı sunuyor.



ŞENKAYA FELSEFESİYLE ZENGİN OLABİLİRSİNİZ


Yönetim Kurulu Başkanlığını Boğaziçi Üniversitesi Mezunu İnşaat Mühendisi Ferruh Şenkaya’nın yürüttüğü Şenkaya İnşaat, 1995 yılında yatırım, inşaat ve taahhüt işleri yapmak üzere kuruldu. Konutta gerçek dünya standartlarını müşterilerine en uygun fiyatlarla sunan Şenkaya İnşaat, çok kazandıran yatırımlarına doğru lokasyonlarda hızla devam ediyor.


Kuruluşundan bu yana iş merkezleri, fabrikalar, otomotiv plazaları, kültür merkezleri, konut ve villa siteleri inşa eden ve 2011 yılında şirket merkezini İzmir’den İstanbul’a taşıyan Şenkaya inşaat; 2011 yılından itibaren ‘Planet’ temalı projeleriyle kalite ve çevre bilincinden ödün vermeden İstanbul’da faaliyet gösteriyor.


Hayal ettiğiniz mükemmel konut anlayışını aklınızdaki fiyatlarla, üstelik banka güvencesi ile sunan Şenkaya, Türkiye’de eşine az rastlanır bir şirket profili olarak göze çarpıyor. Konut çalışmalarını İstanbul’un Kurtköy bölgesinde yoğun olarak sürdüren Şenkaya, bölgede hayata geçirdiği Garden Planet ve Blue Planet projelerini sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu, yeni projesi olan Park Planet’in heyecanını yaşıyor.


http://www.senkayainsaat.com.tr/Projeler/Park


444 1 594