29 / 04 / 2024

Park Residences Cadde Kadıköy fiyat!

Park Residences Cadde Kadıköy fiyat!

Firma: Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş

Proje: Park Residences Cadde

İstanbul Kadıköy Göztepe'de yükselen Park Residences Cadde projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Projede yüzde 20 peşinat verildiğinde 5 yıl sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...



Park Residences Cadde projesinde toplam 341 daireye yer veriliyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projede Birleşik Gayrimenkul imzası bulunuyor. 


Dört blok olarak 44 bin metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan Park Residences Cadde projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut. 


Blokların 44 katlı olarak planlandığı Park Residences Cadde, İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa ediliyor.


Park Residences Cadde Kadıköy fiyat!

 Park Residences fiyat listesi 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor. Park Residences Cadde projesinde dairelerin büyüklükleri 102 metrekare ile 690 metrekare arasında değişiyor. 


Park Residences Cadde ödemeleri!

Park Residences Cadde ödeme bilgisi kapsamında yüzde 20 peşinat verildiğinde, kalan tutar 5 yıl vadeli yüzde sıfır faizle ödeniyor. 


Kadıköy Park Residences Cadde ortak alanlarında, spor alanı, çocuk oyun alanları, sauna, fitness, yüzme havuzu, otopark gibi imkanlar da olacak. 


Adres: Göztepe Mah. Mehmet Şeyda Sok. No: 2/1 Kadıköy – İstanbul


Tel: 0216 504 18 80

Web: parkresidencescadde.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön