02 / 05 / 2024

Park Residences Cadde'de dairelerin metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlıyor!

Park Residences Cadde'de dairelerin metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlıyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ, İstanbul'un gözde mekânlarından olan Bağdat Caddesi'nde yaklaşık 20 dönümlük alana rezidans projesi gerçekleştirecek.



Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ, İstanbul'un gözde mekânlarından olan Bağdat Caddesi'nde yaklaşık 20 dönümlük alana rezidans projesi gerçekleştirecek. Park Residences Cadde isimli proje sinema ve tiyatrolan ile kültürel olanakların yanında, plajlan ve sahil yürüyüş/koşu parkurlan, parklan, doğal zenginliği, farklı alışveriş ve yeme-içme mekânlan ile cadde kültürünü yansıtacak. Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Derbazlar, yeni projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Projeyi satın alırken inşaat kalitesinin çok iyi olduğunu biliyor, projenin Bağdat Caddesi'nin kalbindeki merkezi lokasyonuna çok güveniyorduk. Bizler, Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ olarak, projenin üzerine kendi vizyonumuzla birçok yeni hizmet ekledik. 


Tüm bu artılanmızla birlikte emsallerine göre çok avantajlı fiyatlarla satışa sunduğumuz ve metrekare fiyat aralıkları 4 bin 500 - 8 bin 500 dolar arasında değişen dairelerimiz, evine hemen taşınmak isteyen, Bağdat Caddesi'nin merkezinde, geniş bir peyzaj alanı içinde ve manzaraya hakim yaşamak isteyen ailelerin tercihi olacak." diye konuştu. 


Proje içinde; fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, spa, sauna, harr^m. şok duşlar, dinlenme odası, concier*,ge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık 'yüzme havuzu, manzaralı lounge alanlan, çocuk ve gençaoypn .odalan, toplantı odaları, yürüyüş parkuru yer alıyor. Park Residences Cadde'nin dekorasyonunda Schuco marka alüminyum doğrama, ithal doğal ahşap kaplama ve lake daire içi kapılar, çelik üzerine özel ahşap kaplama daire dış kapılan, ıslak zemine özel yapım granit seramik, birinci sınıf plank lamine parke, İtalyan modüler sistem ahşap mutfak dolaplar, vitrifiye banyo ve ideal standart armatürler, her odada sıcaklık ve soğukluk kontrol panel sistemi bulunuyor. Bağdat Cadde'sinde yer alan Park Residences Cadde, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na 20 km, Kadıköy'e 3 km, Boğaz Köprüsü'ne 12 km, FSM Köprüsü'ne 17 km ve Taksim'e 15 km mesafede konumlanıyor. 


Zaman


Geri Dön