22 / 07 / 2024

Park Suites'te 39 bin TL'ye!

Park Suites'te 39 bin TL'ye!

Park Suites'te fiyatlar 39 bin TL'den başlıyor...




Albayrak Yapı Grubu, bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu Altunizade Hilal Konutları, Başak Konutları (Kağıthane ve Başakşehir), Esenler Kemer Park Evleri, K.Çekmece Güneş Park Evleri,  İzmir  Albayrak Mavişehir Evleri,Kiptaş Topkapı Merkez Evleri gibi başarılı projelerine bir yenisini ekliyor. Albayrak Yapı Grubu'nun yeni projesi Park Suites'in yapımına İstanbul Pendik - Kurtköy'de bir aya kadar başlanıyor. Kısa bir süre içerisinde ön satışa çıkacak olan proje ile ilgili Albayrak Yapı Grubu Pazarlama ve Satış Müdürü Güven İlgün'le görüştük.
 
Proje hakkında bilgi alabilir miyiz?
Park Suites projesi, Albayrak Yapı Grubu mimari ofisi tarafından geliştirilen butik bir projedir. 4 blok, 234 konuttan meydana gelen Park Suites; stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 4 farklı daire tipinden oluşuyor. Ayrıca dairelere ait 10 farklı mimari proje tasarlandı. Projede yer alan bloklar, bahçe kat, zemin kat ve 5 normal kat olarak inşa edilecek. Kat ve teras bahçeleri ise projede öne çıkan unsurlar.

Proje tam olarak nerede?
Pendik - Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havalimanı, TEM ve E5 bağlantısına 5 dakikalık bir mesafede grubumuza ait 16.600 ma'lik bir arsa üzerinde yer alıyor.

Pendik - Kurtköy bölgesini seçmenizdeki etkenler nelerdir?
Kurtköy, Anadolu yakasının en hızlı büyüyen bölgesidir. Sabiha Gökçen Havalimanın bu bölgede konumlanmış olması, iniş-kalkış sayısındaki artış, İstanbul Park (Formula 1 pisti), Avrupa'nın sayılı Outlet AVM'lerinden Via Port, Gebze Organize sanayi bölgesine yakın oluşu, bölgedeki özel üniversitelerin varlığı, yakında 30.000'nin üzerinde yeni çalışan bir nüfusun yerleşeceği Tekno Park projeside Kurtköy'ü yatırım bölgesi olarak seçmemizdeki diğer unsurlardır.

Konutların özellikleri neler?
Park Suites sakinlerini, yoğun iş temposundan arta kalan zamanlarda huzuru ve keyfi bir arada bulabilecekleri bir yaşam bekliyor.
Gün içinde insanlar hep bir koşuşturma içinde. Mesai saati bitiminde ise bu bireyleri evlerinde, sitelerinde huzurlu bir yaşama kavuşturmamız gerekiyor. Bu bazen mimaribir detay çözüm ile bazen de sosyal aktivite alanlarının yaygınlaştırılması ile mümkün olabiliyor. Kapısından girildiği andan itibaren farklı bîr proje ile karşılaşmalarını istedik Park Suites sakinlerinin.

Her detayı mimari olarak planlanmış, konfor ve mimarinin bütünleştiği bir butik proje kon-septini ön plana çıkardık. Son dönem mimari projelere renk kattığını düşündüğümüz kat ve teras bahçeleri de diğer keyifli alanlar olarak ortaya çıkınca proje bol yeşil bir örtüye sahip olarak belirmiş oldu.

Konutların büyüklükleri nedir?
32 m2 stüdyo dairelerden, 121 m2 3+1 konut seçeneğine kadar 10 farklı konut seçeneği bulunmakta. Özellikle bahçe katı dairelerimiz yeşil ile bütünleşmiş olacak. Bloklarımızın az katlı oluşu güvenlik ve estetik açıdan diğer önemli bir proje unsurumuz.

Projenin sosyal alanları, ortak alanlarında neler bulunuyor?
Park Suites projemizde yüzme havuzu, fitness center, sauna, kafeterya, market, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, açık otoparklar, vb. gibi tüm sosyal aktiviteleri siteden çıkmadan yapabileceğiniz ünitelerimiz yer alıyor.

Konutların teslim tarihi ve satışlara ne zaman başlayacağınız hakkında bilgi alabilir miyiz?
Park Suites projesinde 31 Aralık 2011 tarihinde konutları teslim edeceğiz. Eylül 2010 tarihinde projenin lansmanını yapmayı planlıyoruz. Halihazırda ön satış için talep toplamaktayız.

Park Suites dışında devam eden projeleriniz var mı?
Albayrak Yapı Grubu olarak geliştirmekte olduğumuz çeşitli projelerimiz var. 2010 yılı son çeyreğinde yine İstanbul'da iki farklı projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Esenler - Atışalanı bölgesinde gerçekleştireceğimiz Residence ve çarşı projemiz bunlardan biri. Bunun dışında yurt dışından teklif edilen yeni projeler ile ilgili olarak arge faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor.

Konut fiyatları ve ödeme koşulları hakkında neler söyleyebilirsiniz?
Lansman fiyatı olarak 39.000 TLden (stüdyo konut fiyatı) başlayan çok avantajlı fiyatlar ile satışa çıkmayı planlıyoruz. Albayrak finansman sistemi ve banka kredisi imkanı ile kira öder gibi aylık ödemeyle konut sahibi olmalarını sağlayacak yenilikçi ödeme planı sistemimiz devrede olacak.

Talep toplama ile ilgili olarak alıcılar size nasıl ulaşabilirler?
Park Suites projemiz hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler 444 0 295 ve 444 0 301 nolu telefonlardan bize ulaşıp bilgi alabilirler.

39 bin TL'den başlayan fiyatlar!

4 blok, 234 konuttan meydana gelen Park Suites, stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 4 farklı tip ve 10 farklı mimari konseptte daireden oluşuyor. Kat ve teras bahçeleri ise projede öne çıkan unsurlar.

0212 444 0 295

0212 444 0 301

www.albayrak.com.tr
Yenişafak


Geri Dön