Konut

Park Village'da 600 bin dolara!

Her projesinde ilklere imza atan Arıkan Yapı, Park Village projesi ile Türkiye gayrimenkul sektörünü “Tek Katlı Villa” ve “Ege Kültürü” ile tanıştırmanın gururunu yaşamaktadır.

Park Village Tek Katlı Villa yaşamının merakla beklenen Thera modeli örnek villası sizinle tanışmaya hazır. Dekopark Mimarlık hizmetleri tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan Park Village örnek villasında sizi bambaşka bir yaşam karşılıyor. Herkesin hayali olan tek katlı müstakil yaşamın tüm detaylarını hissedeceğiniz bu villayı gezmeden yeni bir ev için karar vermemelisiniz. Bir Ege kasabası kurma hayaliyle çıkılan bu yol aslında Türkiye gayrimenkul sektörü için yeni bir segment yaratmıştır. İstanbul’ da yeni bir yaşam hayali Park Village’de gerçekleşmiş durumda.


Şimdi bu hayalin yaratıcılarından Dekopark Mimarlık Hizmetleri ve Ekopark Peyzaj Yönetim Kurulu Başkanı Orfea Arıkan’ın örnek Thera modelinin hazırlanış süreci hakkındaki sözlerine kulak verelim; Park Village yaşam kültürünün hissedilebileceği bir ev oluşturmak bizim için temel hedef olmuştur. Bu hedef doğrultusunda ortak beğenilere yönelik çalışmalar yapılmıştır. Konusunda uzman firmalar çözüm ortağı olarak tespit edilmiş, ürünlerin fonksiyonelliği ve kullanım performansı dikkate alınmıştır. Kalite ve fiyat dengesi göz önüne alınarak Park Village sakinleri tarafından tercih edilebilecek markalarla çalışılmıştır. Öyle bir ev ortaya çıkmalıydı ki herkes kendinden bir şeyler bulabilmeli hatta benim evimde böyle olmalı diyebilmeliydi. Örnek evimizi ziyaret eden Park Village sakinlerinin izlenimleri bize ne kadar isabetli seçimler yaptığımızı göstermektedir. 


                                            

BULVAR ve MEYDAN KAVRAMI : Zeytin ağaçları arasından 50 metreye varan geniş bir bulvarla varılacak  KÖY MEYDANI  unutulmaya yüz tutmuş meydan Kültürünü tekrar yaşatacaktır. Buluşma noktası olan  köy meydanında konumlu  köy kahvesi, köy kütüphane’ sinde yeni dostluklar filizlenecek, eskiler daha da kök salacaktır. Köy Bakkalı ve Köy Fırını hayatınızın önemli bir parçası olacak.                              


KENDİ KENDİNE YETEBİLEN PROJE: Park Village projesi; planlama aşamasında  öncelikli olarak proje konsepti kurgulanmış ve projenin yaşamsal döngü içinde fonksiyonel, ihtiyaçlara yanıt verebilir olması ön planda tutulmuştur. Bu doğrultuda proje içi sosyal, sportif ve ticari alanlar planlanmıştır.


Projemiz; yaşamsal döngü içinde “ kendi kendine yetebilen / dışarıdan içeriye girecek sirkülasyona ihtiyacı olmayan “ bir yapıya sahiptir.


Bu doğrultuda ticari aktivitenin ana çıkış noktası günlük ihtiyaca yönelik olması, sportif aktivitenin özelliği ise kasaba kimliği içinde açık alanlarda sportif faaliyetlerdir. Bu doğrultuda 2.6 km’ lik projemizi çevreleyen koşu, yürüyüş ve bisiklet parkuru bulunmaktadır.