22 / 07 / 2024

Parkede uzay çağı başladı!

Parkede uzay çağı başladı!

Zemin kaplama sektörü sınır tanımıyor. Çok değil 20 sene önce bırakın parke seramiği, bugün burun kıvrılan marleyler, beton üzerine serilen halıfleksler yaygındı




Oysa bugün zemin kaplamada hem estetik hem son derece kaliteli ürünler kullanılıyor. Üstelik zemin kaplamada uzak çağı başladı. Önde gelen parke firmalarından Dendro'nun  satışa sunduğu, Avusturya menşeili Kaindl'ın Two ve Three parke serilerine, istenirse İstanbul Boğazı,  İzmir  Saat Kulesi gibi fotoğraflar bile işleniyor.

Hayalini zemine yansıt
Türk mimar ve tasarımcıların beğenisine sunulan yeni parke serisinde uzay çağı tekniği kullanılıyor. Evini ya da işyerini kendi hayal gücüne göre tasarlamak isteyenler, hayallerini zemine yansıtabiliyor. Düzce'de fabrikası bulunan parke firması DEndro, hammadde ve üretim tekniğiyle dünyada bir ilk olan, distribütörü olduğu Kaindl Two ve Kaindl Three serisi laminant parkeleri de satmaya başladı.

Sınırsız tasarım sloganıyla, hayal gücünü gerçeğe taşıyan bu parke serisinde en üst katman doğal karakteristik ağaç kaplamadan oluşuyor. Kişisel zevklerini ayak bastıkları ve yaşadıkları mekanlara yansıtmak isteyenlere hitap eden bu parkeler, tüketicinin ve tasarımcının talebine bağlı olarak, mevcut desen ve renklerle üretilebiliyor.  Bunun yanında her çeşit manzara, hatta istenirse İstanbul Boğazı'nın veya İzmir Saat Kulesi'nin fotoğrafı bile laminant parke üzerine işlenebiliyor.
Ali Öztürk/Hürriyet Seri İlanlar


Geri Dön