05 / 05 / 2024

ParkOne Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 5 yıldız aldı! 379 bin dolara!

ParkOne Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 5 yıldız aldı! 379 bin dolara!

Çağdaş yaşam stili mimarisiyle Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde çoklu rezidans kategorisinde ödüle layık görülen ParkONE projesi Londrada düzenlenen törende aynı kategoride beş yıldızı alan tek firma oldu



Zekeriyaköyde hayata geçirilen ParkONEın yaklaşık 24 ay içinde tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Mitaş Gayrimenkul tarafından yükselen proje; 30 dönüm arazi alanı üzerinde yükseliyor.

ParkONE, 14 adet tripleks konut, 15 adet çatı dubleksi konut, 9 adet bahçe dubleksi konut ile 3 adet bahçe katı konutlarından meydana geliyor.

279-292 metrekarelik tripleks daireler 631.000 - 930.000 dolar fiyat aralığında satışa sunulurken, depo alanlarıyla birlikte 226-240 metrekarelik büyüklüğüne sahip çatı dublekslerinin fiyatı 379.000- 501.000 dolar. 204-217 metrekarelik büyüklüğündeki bahçe dubleksleri 500.000 - 569.000 dolarken 315 metrekarelik olan bahçe katlarının satış fiyatı 592.000-699.000 dolar.

Yaklaşık yüzde 50lik kısmının satışı tamamlanan ParkONEın ödeme planına göre, konut tutarının belirli bir bölümü peşinat olarak ödeniyor. Kalan bakiye için 60 aya kadar Deniz Banktan kredi kullanılıyor.

Mitaş Gayrimenkulün Uskumruköyde hayata geçirdiği ParkONE projesi Avrupa Gayrimenkul Ödülleri töreninden tek beş yıldızla döndü. Bu yıl 17ncisi düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde çoklu rezidans kategorisinde ödül alan ParkONE projesi Londrada gerçekleştirilen gala gecesinde aynı kategoride yarışan diğer projeler arasından sıyrılarak beş yıldızı almaya hak kazandı.

Space architects & designers tarafından tasarlanan ParkONE projesi doğal formlara atıfta bulunan aynı zamanda da çağdaş yaşam stili mimarisine sahip. ParkONE Satış Koordinatörü Vivian Levi Uskumruköyde doğayla iç içe bir arazide inşa edilen projenin modern ve özgün mimarisiyle dikkat çektiğini belirtiyor. Doğayla bütünleşik sosyal donatıları ve evlerin fonksiyonelliği açısından da ev sahiplerinin yaşamını kolaylaştıran bir proje olan ParkONEın peyzaj mimarisi de farklılık yaratıyor.

ParkONEda ev sahiplerine çağdaş bir yaşam stili sunmayı hedeflediklerini belirten Levi, Projenin tasarım aşamasında her detay üzerinde titizlikle çalışıldı. Farklı ve modern mimarisiyle bölgede fark yaratan bir proje hayata geçirdik. Çalışmamızın karşılığında dünyanın en prestijli ödüllerinden birine layık görülmek bizleri sevindirdi dedi.

Türkiyeden ve dünyadan yarışmaya katılan çok sayıda proje arasından beş yıldızın sahibi olduklarını ifade eden Levi, Mitaş Gayrimenkul olarak ParkONEın ardından hayata geçireceğimiz diğer konut projelerinde de farklı mimari çizgimizi devam ettirmekte iddialıyız dedi. 

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde Türkiye toplamda 17 kategoride 38 projeyle ödül aldı. Türkiyeden katılan projelerin başarısı konut sektörünün ve Türk mimarisinin de gelişimini gözler önüne seriyor. Uluslararası alanda da iddiasını ortaya koyan Türk mimarlar ve projeleri yabancıların da ilgisini Türkiyeye çekmeyi başardı.  Türkiyeden birincilik kazanan 9 proje 12 Aralıkta Asya Pasifik, ABD, Afrika ve Arabistanın en iyi projeleriyle yarışmaya hak kazandı. Uluslararası Avrupa Gayrimenkul Ödül Töreninde aralarında Maryapının Suyabatmaz Demirel tarafından tasarlanan TAO Tower ve Ekopark İstanbul projeleri, Oral Architectsin MaisonT projesi, Torunlar GYOnun Mall of İstanbulun da bulunduğu 9 projenin içerisinden dünya birincisi çıkması bekleniyor.     

http://www.parkone.com.tr/

0212 201 60 62
 

 

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön