09 / 05 / 2024

Parkone projesi yarın görücüye çıkıyor!

Parkone projesi yarın görücüye çıkıyor!

Marsan Marmara Holding"in gayrimenkul şirketi olan Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt şirketi,   Uskumruköy"de yapmayı planladığı Parkone projesinin startını veriyor



Yeni yatırımcı profilinin ortaya çıktığı bölgede yepyeni bir mimari anlayış ile   inşaat sektöründeki ilk markalı projesi olan Parkone"ı hayata geçiren şirket yetkilileri, proje hakkında bilgi vermek ve daha sonraki projelerini paylaşmak üzere bir toplantı düzenliyor.

Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt şžirketi Finans Koordinatörü Bekir Aykaç, Parkone Projesi Satış Koordinatörü Emrah Ercan, Avrupa PY Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, Denizbank Bayrampaşa şžube Müdürü Esen Büyükşişli ve Space Mimarlık ve Tasarım Y. İç Mimar M. Kaan çetinkaya"nın katılacağı lansman toplantısı yarın saat 10.30"da Swiss Hotel"de gerçekleşecek.

28 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek olan ParkOne projesi 44 villadan oluşacak.  40 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek olan  Park One'da bahçe dubleks, çatı dubleks ve tripleks villa tipleri bulunuyor.

http://www.parkone.com.tr/

0212 201 60 62


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön