16 / 05 / 2024

Parktec Otosan Çanakkale'de 5 yıldızlı otel yapacak!

Parktec Otosan Çanakkale'de 5 yıldızlı otel yapacak!

Çanakkale İl Özel İdaresi, eski hizmet binalarının olduğu 12 bin metrekarelik alana yap-işlet-devret modeliyle en az 200 yataklı ve 5 yıldızlı bir otelin kazandırılması için ihale düzenledi...



ÇANAKKALE İl Özel İdaresi, eski hizmet binalarının olduğu 12 bin metrekarelik alana yap-işlet-devret modeliyle en az 200 yataklı ve 5 yıldızlı bir otelin kazandırılması için ihale düzenledi. İhaleye Çanakkale'den Se-Ba Otosan Ltd. Şti, Akgenç-Karel-Şimşekler Ortak Girişimi ve Çan-Ka İnşaat A.Ş., istanbul'dan da Parktec Otosan A.5. ile Mekanic Tch. Ltd. Şti. firmaları katıldı. Önce kapalı teklif, ardından açık usul ile gerçekleştirilen ihaleyi yıllık 415 bin lira kira bedeli veren Parktec Otosan A.Ş. kazandı. 


12 bin metrekarelik alanın, 49 yıllığına, ihaleyi kazanan firmaya kiralandığını kaydeden Özel İdare Genel Sekreteri Ayhan Gider, kira gelirinden çok kente 5 yıldızlı bir otel kazandıracakları için mutlu olduklarını söyledi. Gider, 5 yıllık kira bedeli olan 2 milyon 75 bin lirayı peşin ödeyecek firmanın 36 ay sonunda da oteli hizmete açması gerektiğini bildirdi.



Hürriyet Ege 


Geri Dön