03 / 05 / 2024

Parkway Home'da metrekaresi 3 dolara kiralık dükkan!

Parkway Home'da metrekaresi 3 dolara kiralık dükkan!

Parkway Home, kiralarda sıra dışı uygulamasını 2. kat içinde devam ediyor…



Bahçeşehir ve Esenyurt bölgesinde hızla artan gayrimenkul arz ve talebi sonucunda ev dekorasyon merkezi olarak yeniden konumlandırılan Parkway Home'da şimdi sıra 2. katta. 

Emlakchi Gayrimenkul kurucu ortağı Bilge ÖZDEMİR tarafından organize edilen konsept ve kiralamalarda yüzde 65 dolululuğun sağlandığı zemin ve 1. katta yer alan firmaların dekorasyon çalışmaları başladı. Dekorasyon çalışmasını bitiren firmanın hizmet sunumuna geçtiği AVM'de yer alan firma ve markalardan bazıları;

Pierre Cardin ve Royal Halı, Esse Aydınlatma, Digitürk, Türk Telekom, Linder Perde ve Harmancı ve Keten Perde, Hookedenwall – Limonta - Harmancı, Epengle-Adokfan - Harmancı Perde, Linder-Arda – Keten Kollection, D-Kare Mühendislik ve Bien Seramik, Çanakkale Seramik, Bien, Kalekim, Panel Duş, Newarc, Betaş, Caprino, Hüppe, Damla Banyo, Aks, Tema Banyo Aks,Silverline, Aqua Duş ve Banyo Gereçleri, Yunus Marketler Grubu, Pelit ve Sarıyer Börekçisi ve Pizz Way.

39 metrekare, 71 metrekare ve 172 metrekare alternatifleri ile 20 mağazadan oluşan ikinci kat;  zücaciye, ev tekstili ve küçük ev aletlerine ayrıldı. Parkway home'da 2. kat alanların “ outlet “ mantığında açılabilmesi için firmalar ile görüşmeler başlatıldı.  

Parkway Home'un Bahçeşehir, Esenkent, Hoşdere ve Boğazköy aksına hitap kolaylığı  ve tüm yolların kesişme noktası  özelliği ile en büyük avantajlarından biri 400 araçlık kapalı açık otoparkı.

Bölgenin “ ev dekorasyonunda “ tek adresi olacak Parkway Home kiralarda sıra dışı uygulamasını 2. kat içinde devam ediyor… 3 yıllık düzenlenen kira kontratlarında ilk yıl kira bedeli 3$/metrekare, ikinci yıl 6$/metrekare ve 3. yıl 12$/metrekare. 39 metrekarelik bir alanda yer almanın 1. yıl aylık kira bedeli 117$.

2. katla birlikte” ev dekorasyon merkezi alanlarının” tamamının kiralanmasının biteceği AVM'de son olarak “yiyecek , içecek ve çocuk oyun alanları “ olarak ayrılan 3. katın kiralamasına başlanacak.

0212 672 95 12

 


 
 

 


Geri Dön