Yeni Projeler

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

Paşa Mahal Beykoz projesi Parlaklar Group imzasıyla İstanbul Beykoz'da Paşabahçe'de yükseliyor. Projede satışlar başladı. İşte Paşa Mahal Beykoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar... Paşa Mahal Beykoz, Paşabahçe'de yükseliyor

Paşa Mahal Beykoz projesi Parlaklar Group imzasıyla mega kent İstanbul'da inşa ediliyor. Paşa Mahal Beykoz, Paşabahçe'de yükseliyor. Projede lansmana özel avantajlı fiyatlarla satışlar başladı. Proje 'Huzur ve konfor bu projede standart' sloganıyla tanıtıldı. 

 

Paşa Mahal Beykoz projesi toplam 40 daireden oluşuyor ve butik proje tarzında inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişen 8 farklı konut tipi bulunuyor. 

Peki Paşa Mahal Beykoz projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Paşa Mahal Beykoz projesinde teslimler ne zaman? İşte Paşa Mahal Beykoz projesi ile ilgili tüm detaylar...

Paşa Mahal Beykoz projesinde 1 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri net 40, brüt ise 60 metrekare olarak belirlendi. 

Akılcı alan kullanımlarıyla her ölçekte ailenin konforlu bir yaşam süreceği dairelerle tasarlanan proje, nitelikli mimarisi ile dikkat çekiyor. 

Paşa Mahal Beykoz'da 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları gibi pek çok sosyal imkan bulunuyor. Projede alışveriş caddesi ve ticari alanlar da yer alıyor. 

 

Paşa Mahal Beykoz projesinde yer alan konutların Ekim 2023'te teslim edilmesi planlanıyor. Proje, hastane, okul ve sahile 5 dakika mesafede; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 10 dakika mesafede yükseliyor. 

Parlaklar Group, Bağdat 29, Paşa Konakları, Sözer 4, Efe 4, Cadde 5 Sancaktepe ve Bağdat 3 projelerini tamamladı. 1992’den beri inşaat ve yapı sektöründe faaliyette bulunan şirket, her daim kaliteli yaşam alanları inşa etmeyi hedefliyor. 

Paşa Mahal Beykoz  projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Paşa Mahal Beykoz projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte o rakam...

Paşa Mahal Beykoz fiyat listesi Ekim 2022

Paşa Mahal Beykoz projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 4 milyon Türk Lirası bandından başlıyor. 

Web: https://pasamahalbeykoz.com/

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

Ege Yapı Urla Kekliktepe yıl içinde satışta! Yeni proje!

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje!