Perakende

Paşafırını, bir yılda 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Franchise sistemine ağırlık vererek önemli lokasyonlarda yer alan Paşafırını'nm 8 şubeye ulaştığını anlatan Nedim Kaya yakında Mail of İstanbul, Metro Garden ve Çekmeköy'de 3 yeni şube daha açacaklannı söyledi


1995'te Sarıyer'de kurdukları Pamuk Pastanesi ile başlayan iki lise arkadaşı Nedim Kaya ve Umut Ercan'ın 2009'da hayata geçirdiği Paşafırını, bir yılda 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Franchise sistemine ağırlık vererek önemli lokasyonlarda yer alan Paşafırını'nm 8 şubeye ulaştığını anlatan Nedim Kaya yakında Mail of İstanbul, Metro Garden ve Çekmeköy'de 3 yeni şube daha açacaklarını söyledi. Şu anda 160 kişiyi istihdam ettiklerini söyleyen Kaya "2014 sonu itiberiyle 50 şebeye çıkmayı hedeliyoruz. 400 kişilik istihdam planlıyoruz" dedi. 

Yurt dışından teklif geldi Şubelerinin 7'sinin franchise olduğunu belirten Kaya, franchise sistemi ile büyümeye devam edeceklerini söyledi. 30 bin dolarlık franchise bedelinin yanında en az mekan olarak 100 metrekare kapalı ve 50 metrekare de bahçe şartı aradıklarını anlatan Kaya "Franchise için en çok başvuru beyaz yakalılardan geliyor. Yurtdışından bile teklif var" dedi. »yasar kizilbaC İstanbul Arkadaşlıkları lise yıllarına dayanan Nedim Kaya ve Umut Ercan'ın 8 şubeye ulaştırdığı Paşafırını bir yılda 50 sube ve 400 istihdam hedefliyor. 


700 ÇESİT ÜRÜNÜ VAR 

Pasafırını'nın ortağı Umut Ercan, su anda 170 ayrı ürün için Ar-Ge çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Günlük üretim yaptıklarını belirten Ercan 4-5 kişilik Ar-Ge ekibi ve gıda mühendisinin sürekli yeni ürünlerle ilgilendiğini söyledi. Aralarında yaş ve kuru pasta, sütlü ve şekerli tatlıların da bulunduğu 700 ayrı ürün çeşitleri olduğunu anlatan Nedim Kaya ise tandır ekmeği bile ürettiklerini belirtti. 


Star