27 / 04 / 2024

Pasaport harçları yükseldi mi? 2022 pasaport harçları ne kadar?

Pasaport harçları yükseldi mi? 2022 pasaport harçları ne kadar?

Yeni yılda bazı vergi ve harç tutarları zamlanacak.Peki 2022 pasaport harçları ne kadar? 2023 pasaport harçları ne kadar olacak?



Yeni yılla birlikte bazı vergi ve harç tutarlarıda zamlanacak. Vatandaşlar yeni yılla birlikte gelecek zamlardan önce pasaportlarını yenilemek istiyor. 2022 pasaport harçları ne kadar? 2023 pasaport harçları ne kadar olacak? Yıl bitmeden pasaport almak isteyenler 6 ay süreli pasaportlar için 309,40 TL harç ödeyecek.

Resmi Gazete’de duyurulan Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel kararı ile değerli kağıtların 2022 senesinde uygulanacak yeni satış bedelleri belli oldu.

Yeni kararla birlikte noter,pasaport, kimlik kartı gibi bir çok kalem ücretinde değişikliğe gidildi.

Pasaport harçları yükseldi mi? 2022 pasaport harçları ne kadar?

PEKİ PASAPORT HARCI KAÇ LİRA OLDU 2022…

Yayınlanan yeni kararla birlikte Noter kağıdı 25 TL , pasaport 225 TL , değiştirme nedeniyle düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı 37,50 TL, kayıp nedeniyle düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı 75TL, sürücü belgeleri 280 TL, motorlu araç tescil belgesi 250 lira bedelle temin edilebilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön