GYO

Pasifik GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Pasifik GYO, Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 30 Haziran 2022 tarihli finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren 6 aylık kapsamlı kar veya zarar tablosu, öz sermaye değişim tablosu, nakit akış tablosu ve önemli muhasebe politikalarının özetini yayınladı.  Pasifik GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket söz konusu dönemde 821 milyon 569 bin 739 TL hasılat elde etti

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)30 Haziran 2022 tarihli finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren 6 aylık kapsamlı kar veya zarar tablosu, öz sermaye değişim tablosu, nakit akış tablosu ve önemli muhasebe politikalarının özetini yayınladı. 

Pasifik GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket söz konusu dönemde 821 milyon 569 bin 739 TL hasılat elde etti. Pasifik GYO'nun toplam öz kaynağı ise 5.101.452.077 TL oldu.

İşte Pasifik GYO'nun KAP açıklaması...

Pasifik GYO KAP AÇIKLAMASI

ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARA İLİŞKİN

SINIRLI DENETİM RAPORU


Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi

Genel Kurulu'na

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin ("Şirket") ekte yer alan 30 Haziran 2022 tarihli finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren 6 aylık kapsamlı kar veya zarar tablosunu, öz sermaye değişim tablosunu, nakit akış tablosu ve önemli muhasebe politikalarının özeti ile dipnotlarının sınırlı denetimini yürütmüş bulunuyoruz. İşletme yönetiminin sorumluluğu, söz konusu ara dönem finansal tablolarının Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yayınlanan Türkiye Muhasebe Standartları'na uygun olarak hazırlanması ve dürüst bir şekilde sunumudur. Bizim sorumluluğumuz bu ara dönem finansal tablolara yaptığımız sınırlı denetime dayanarak söz konusu ara dönem finansal bilgilere ilişkin sonuç bildirmektir.


Sınırlı Denetimin Kapsamı

Yaptığımız sınırlı denetim Sınırlı Bağımsız Denetim Standardı ("SBDS") 2410" Ara Dönem Finansal Bilgilerin, İşletmenin Yıllık Finansal Tablolarının Bağımsız Denetimini Yürüten Denetçi Tarafından Sınırlı Bağımsız Denetimi" düzenlemelerine uygun olarak yapılmıştır. Ara dönem finansal tabloların sınırlı denetimi, ağırlıklı olarak finansal raporlama sürecinden sorumlu kişilerden bilgi toplanması, analitik inceleme ve diğer sınırlı denetim tekniklerinin uygulanmasını kapsamaktadır. Ara dönem finansal bilgilerin sınırlı denetiminin kapsamı bağımsız denetim çalışmasına göre daha dardır. Bu nedenle finansal bilgilerin sınırlı denetimi, denetim şirketinin, bir bağımsız denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vakıf olabileceğine ilişkin bir güvence sağlamamaktadır. Dolayısıyla bir bağımsız denetim görüşü bildirmemekteyiz.


Sonuç

Sınırlı denetimimiz sonucunda, ara dönem finansal tablolarının, Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin TMS 34 "Ara Dönem Finansal Raporlama Standartı'na" uygun olarak hazırlanmadığı kanaatine varmamıza sebep olacak herhangi bir husus dikkatimizi çekmemiştir.


26 Temmuz 2022, Ankara

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.


Harun AKTAŞ

Sorumlu Denetçi

Dosta için: tıklayın

Dosya için: tıklayın

Pasifik GYO'dan İstanbul'a 17 milyar TL'lik 3 proje geliyor! 

Pasifik GYO'nun Merkez Ankara'daki toplam geliri 3 milyar 776 milyon 699 bin TL'ye çıktı!

Pasifik GYO Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsa için 279.2 milyon TL peşinat ödedi!