28 / 04 / 2024

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Pasifik GYO, İstanbul Beşiktaş'ta, Levent/Etiler girişinde bulunan Akademiler Sitesi'nin dönüşümü ve proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı. 



Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dönüşüm ve proje geliştirme görüşmeleri hakkında açıklama yaptı. 

Pasifik GYO, İstanbul Beşiktaş'ta, Levent/Etiler girişinde inşaatı ve satışları süren Next Level İstanbul proje alanının bitişiğindeki tapu alanı 12 bin 557 metrekare olan Akademiler Sitesi malikleri ile dönüşüm ve proje geliştirilmesi amacıyla görüşmelere başladı. 

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Next Level İstanbul projesi, İstanbul ili,  Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, 1799 ada 1 parselde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3.5+1 daire tiplerine yer veriliyor. Konutların balkonları, terasları ve bahçeleri yer alıyor. 

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen proje, sıradışı mimarisiyle doğa ile bütünleşen büyüleyici bir yaşam sunuyor. Megakentin en hareketli ve prestijli semtlerinden Etiler'de hayata geçirilen projedeki 2+1 evler net 80 metrekare, brüt 146 metrekare alana; 3+1 evler ise net 170 metrekare, brüt 230 metrekare alana sahip olacak şekilde tasarlandı. Ayrıca, projede yer alan her dairede ortalama 20 metrekarelik açık alan yer alıyor. 

Ayrıca, projede 275 -545 metrekare arasında villa evler, 232 - 382 metrekare arasında teras evler, 270 - 347 metrekare arasında manzara evler ve 85 - 218 metrekare arasında loft evler de yer alıyor. Doğa ile insan arasında ilişki kuran yaşam alanlarının hayata geçirildiği projede tavan yüksekliği 4.5 metreye kadar çıkıyor.

Proje iki blok şeklinde inşa ediliyor ve  bir bloğunda 1+1 ile 2+1, diğer bloğunda 3+1 ile 3.5+1 dubleks daireler bulunuyor. Kompakt ve fonksiyonel spor alanlarının da yer alacağı Next Level İstanbul'da toplam 161 adet konut ve 5 bin metrekarelik yeşil alan mevcut olacak. 

Demir Panorman'da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!


 


Geri Dön