Yeni Projeler

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi için düğmeye basıldı! Yeni proje!

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirketten yapılan açıklamada, proje ve satış faaliyetlerine başlanmasına karar verildiği ifade edildi.   

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Eyüpsultan ilçesi projesi hakkında açıklama yayımladı. 

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirketin, İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, (244) Ada/(1) Parsel ve (246) Ada/(5) parselde bulunan arsalarına ilişkin yeni imar planlarının Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylandığı ve planların kesinleştiği açıklandı. 

İşte Pasifik GYO Eyüpsultan projesi ile ilgili merak edilenler...

Pasifik GYO'nun İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, (244) Ada/(1) Parsel ve (246) Ada/(5) parselde yer alan arsalarına ilişkin yeni imar planlarının Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylandığı ve planların kesinleştiği açıklandı. 

Şirketten yapılan son dakika açıklamasında, bu gelişmenin mevcut belirsizlikleri önemli ölçüde ortadan kaldırdığının düşünüldüğü ifade edilerek, bu bölgedeki proje ve satış faaliyetlerine başlanmasına, buna uygun olarak idari ve mali süreçlerin yönetilmesine Yönetim Kurulu tarafından karar verildiği belirtildi. 

Pasifik GYO tarafından geçtiğimiz gün yapılan bir açıklamada da İstanbul Ortaköy'de hayata geçirilen Next Level İstanbul projesinde ön satışların başladığı duyuruldu. 

Pasifik GYO'dan yapılan projeye ilişkin son dakika açıklamasında, İstanbul'daki projelerde yılın ilk çeyreği itibariyle saha çalışmalarına başlandığına, satış hazırlıklarının tamamlandığına ve Nisan ayı itibarıyla ön satışların ve bununla ilgili tahsilatların başladığına dikkat çekildi. 

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu; 03.05.2023 tarihli 2023/21 tarihli toplantısında; İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, (244) Ada/(1) Parsel ve (246) Ada/(5) parselde bulunan arsalarımıza dair yeni imar planlarının Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylandığı ve planların kesinleştiği haricen öğrenilmiştir. Bu durumun mevcut belirsizlikleri önemli ölçüde ortadan kaldırdığı düşünülmekte olup, şirketimizin bu bölgedeki proje ve satış faaliyetlerine başlamasına, buna uygun olarak idari ve mali süreçlerin yönetilmesine
oy birliği ile karar verilmiştir.

Next Level İstanbul'da ön satışlar başladı! Yeni proje! 

Pasifik GYO, 2022'de ne kadar hasılat elde etti? İşte o rakam! 

Pasifik GYO Eyüpsultan Pirinççi gayrimenkullerinin değeri açıklandı! Rakamlar şok etti!