28 / 04 / 2024

Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

Pasifik GYO imzalı

Pasifik GYO'nun "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor. Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Dünyada mimarinin son trendlerinde bulunan, fakat İstanbul’da olmayan unsurları, İstanbul’un güzelliğine yakışır biçimde projemize dahil ediyoruz" şeklinde konuştu.



Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) İstanbul’a yepyeni bir mimari anlayış getiren projesi Next Level İstanbul satışa sunulacağı öğrenildi.

Pasifik GYO’dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul’un tam kalbinde, Levent’in Etiler girişinde yükselen Next Level İstanbul, doğayla uyumlu ve insan hayatını merkeze alan yenilikçi özellikleri ve Next Level çizgisi ile beraber İstanbul’un yeni 'sembol'ü olmaya hazırlanıyor.

İnsanların ihtiyaçlarına yönelik dizayn edilen kompakt ve fonksiyonel spor alanları ve sosyal mekânların da tüm ayrıntılarıyla planlandığı Next Level İstanbul’da çocuklar için hem açık hem de kapalı ortamda 'eğlendirerek eğitim' alanları olacak.

Next Level İstanbul sakimlerinin ve ofis çalışanlarının ücretsiz yararlanabileceği konforlu ve donanımlı ortak çalışma alanları, yarı açık havuz, spor salonu, vitamin bar, sauna, masaj odası, buhar odası ve aynı zamanda, şok duş alanlarının bulunduğu SPA, çok amaçlı yoga-pilates stüdyosu ile squash salonu da yer alacak.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level İstanbul projesini oluşturuken en önemli çıkış noktalarının Next Level çizgisini dünyanın en güzel metropollerinden İstanbul’a yakışır biçimde yansıtmak olduğunu paylaştı.

 Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

İstanbul’un değerine değer katacak ve geleceğe iz bırakacak sembol bir yapı inşa etmek amacıyla titizlikle çalıştıklarını vurgulayan Erdoğan, 'Biz Next Level markasını sıradan bir marka olarak kullanmıyoruz. Yanına ilave ettiğimiz ismin ‘next level’ını tasarlıyoruz. Dünya metropollerinin en güzellerinden İstanbul’da ilk Next Level projesini geliştirmek amacıyla kentin en özel yerini araştırdık.

Aradığımız özelliklere tam olarak sahip araziyi bulduk. Ardından Next Level’ı Levent’e getirdik. Next Level İstanbul, Levent’te benzersiz bir değer katarken, İstanbulluların kent hayatını beklentilerinin çok üzerinde zenginleştirecek. Özetle Levent’i ve dolayısıyla İstanbul’u 'next level'a taşıyacağız” dedi.

Yalnızca Levent’in değil aynı zamanda, İstanbul’un Next Level’ını yaptıklarının paylaşan Erdoğan, 'Bu yüzden projemize kentimizin adını verdik, Next Level İstanbul. Dünyada mimarinin son trendlerinde bulunan, fakat İstanbul’da olmayan unsurları, İstanbul’un güzelliğine yakışır biçimde projemize ekliyoruz. Böylece, 'dünya metropolü İstanbul’a level atlatıyoruz' iddiasını ortaya koyuyoruz” şeklinde konuştu.

Next Level İstanbul sakinlerinin kentin merkezinde benzersiz bir doğa keyfi yaşayacağına vurgu yapan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

'Özellikle pandeminin ardından doğanın ve açık hava yaşam alanlarının önemi daha iyi fark edildi. Next Level İstanbul’la bir taraftan konut ve bir taraftan da ofis sakinlerimize kent merkezinde bahçe keyfi fırsatı sunmak amacıyla tüm projemizi son derece büyük bahçe ve teraslarla donattık.

Gün ışığından daha çok faydalanmak amacıyla da kat yüksekliğini evlerde 4 buçuk metre, ofislerde ise 6 buçuk metre şeklinde tasarladık. Yeşili bütün cepheye yaydığımız ve ahşabın sıcaklığından faydalandığımız dış cephe tasarımımızla beraber İstanbul’un en özel projesini uygulamanın ve bu mimariyi de İstanbul’un en değerli konumuyla taçlandırmanın gururunu yaşıyoruz.'

 Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

'PROJEDEKİ BİRÇOK AYRINTI İNSAN ODAKLI TASARIMIN BİR GÖSTERGESİ'

Bunun yanı sıra, Fatih Erdoğan, teknik destek, güvenlik, teknolojiyle donatılmış güçlü altyapı, iyi planlanmış park alanları, depolar, dijital uygulamalar ve akıllı konut sistemi gibi projedeki pek çok ayrıntının insan temelli tasarımın bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Erdoğan, 'Her bloka özel resepsiyon hizmetinin yanında ayrıca, istedikleri zaman günlük ihtiyaçlarını karşılayacak özel görevli ve vale hizmeti Next Level İstanbul sakinlerinin yaşamını kolaylaştıracak. Çağdaş site yaşantısının gereği olan akıllı ev sistemiyle yaşam konforunun üst seviyeye yükseleceği Next Level İstanbul’da her daire için planlanan bir tane elektrikli araç şarj istasyonu, sığınak alanları, kamera ve kartlı geçiş sistemleri, özel güvenlik hizmetleri ve bunun yanı sıra, her daireye özel depo, güçlü internet bağlantısı, tam kapasiteli jeneratör, ofisler için özel arşiv/depo bölgeleri gibi donanımlar da olacak” değerlendirmelerinde bulundu.

 Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

Next Level İstanbul sakinlerinin Levent bölgesi gibi kentin en hareketli ve yoğun yerinde bile park problemi yaşamayacağını vurgulayan Erdoğan, 630 araç kapasiteli otoparkta 1+1, 2+1 daireler için minimum 2, 3+1 ve 4+1 daireler için minimum 3 tane park yeri olacağını, ofislere ise büyüklüklerine göre park alanları ayrılacağını açıkladı.

Öte yandan, Next Level İstanbul ofislerinin de iç mekân kadar dış mekân kullanımı sağlayan geniş terasları ve balkonlarıyla fark yarattığını anlatan Erdoğan, Büyükdere Caddesi bölgesinde yatay bir şekilde konumlandırılan, üç katlı bağımsız binalardan oluşan ofislerin, dış dünyayla ilişki kuran mimarisiyle metropol hayat tarzını seven ve sosyal hayatın ortasında olmak isteyen kişilere hitap ettiğini söyledi.

Aynı zamanda, tüm projede olduğu gibi, ofislerde de gelişmiş altyapı, teknolojik donanım, kendi bloklarına özel otopark alanları, asansör ve merpen alanlarının yer aldığını belirten Erdoğan, ofis sahipleri ve çalışanlarının diledikleri takdirde güvenlik, temizlik, konsiyerj ve vale gibi yüksek standartlardaki hizmetlerden faydalanabileceğine vurgu yaptı.

Konut mağdurları hakları olan evleri almak için TBMM'ye başvurdu!

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Asoy Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 


Geri Dön