Yeni Projeler

Pasifik GYO Next Level projelerinde ön satışlar başladı! İstanbul'a 3 yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayatına geçirilen ve 20 milyar liradan fazla bir değer yaratan 3 Next Level projesinde ön satışlara başlandı. Next Level İstanbul’da metrekare fiyatları 200 bin TL'den, Next Level Kemer’de 100 bin TL'den, Next Level Country’de ise 150 bin TL’den başlıyor.  Bugünkü değerleme ile toplamda 20 milyar liradan fazla değere sahip olan 3 projenin ön satış kapsamında metrekare fiyatları 100 bin lira ile 200 bin lira arasında değişiklik gösteriyor

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen üç Next Level projesinde ön satış süreci başladı. Bugünkü değerleme ile toplamda 20 milyar liradan fazla değere sahip olan 3 projenin ön satış kapsamında metrekare fiyatları 100 bin lira ile 200 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 

Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, lansmanı sonbaharda gerçekleştirilecek olan projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu ve detayları paylaştı. 

Next Level İstanbul’da metrekare fiyatları 200 bin TL'den, Next Level Kemer’de 100 bin TL'den, Next Level Country’de ise 150 bin TL’den başlıyor.

İşte Pasifik GYO Next Level projelerinin ayrıntıları...

Dünya Gazetesi'nden Nurdoğan Arslan Ergün'ün haberine göre; Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, lansman öncesi ön satışta sundukları avantajlara ilişkin açıklamalarda bulundu ve ödemelerde 1.49 faiz oranı ile 120 aya kadar vade uyguladıklarını belirtti. 

Lansmanın ardından fiyatlara yüzde 10 + konjonktür zammı uygulanacağını dile getiren Fatih Erdoğan, her 3 projenin de inşaatına başlandığını açıkladı. 

NEXT LEVEL İSTANBUL İLE 161 KONUT VE 44 OFİS GELİYOR 

Fatih Erdoğan, Next Level İstanbul’da 85 metrekare ile 545 metrekare arasında değişen konutların yer aldığını belirtti. İki blok şeklinde inşa edilecek projenin A bloğunda villa evler, teras evler, manzara evler; B bloğunda ise loft evler şeklinde 4 farklı konut tasarlandı. 

Fatih Erdoğan, projede  her konseptin iç tasarımının da farklı olduğuna dikkat çekerek, "Her bir bölüm için ayrı iç mimari konsept sunuyoruz. Bunlar villa evlerde orman konsepti, teras evlerde güneş konsepti, manzara evlerde boğaz konsepti, loft evlerde ise toprak konsepti" ifadelerini kullandı.  

Projede 161 konut ile 44 ofisin yer aldığını dile getiren Erdoğan, "Next Level çizgisiyle lüksü yeniden tanımlayan bir prestij sembolü hayata geçiriyoruz" şeklinde konuştu. 

NEXT LEVEL KEMER VE NEXT LEVEL COUNTRY YOĞUN TALEPLE KARŞILAŞTI 

Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, doğa içindeki konumları ve iyi düşünülmüş mimari ayrıntılarıyla fark yaratan Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin inşaatlarına başlandığını vurguladı. 

Her iki projenin de yoğun talep gördüğünü dile getiren Farih Erdoğan, ana çevre yollarının kesişiminde şehrin aktif yaşamına çok yakın olan bölgenin, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro hattıyla birlikte kolay ulaşılabilir bir konum şeklinde dikkat çektiğini belirtti. 

Fatih Erdoğan, Next Level Kemer projesinin Kemer Country girişinin hemen başlanğıcında olması sebebiyle, konut sahiplerinin trafiğe takılmadan evlerine ulaşabilme imkanı sunduğunu aktardı. 

Next Level Kemer projesinde 80 metrekare ile 336 metrekare arasında değişen 274 konut yer alıyor. Proje, bahçeli, teraslı, balkonlu az katlı bloklar şeklinde tasarlandı. 

Next Level Country’nin ise doğanın başrolde olduğu bir yaşam tarzı sunduğunun altını çizen Fatih Erdoğan, "Toplam 158 adet bağımsız bölümün yer aldığı projede 1+1’den 5,5+2’ye kadar seçenekler yer lıyor. Dubleks ve flat konutlardan meydana gelen Sıra Evler geniş terasları ile ön plana çıkarken, dubleks ve triplekslerden oluşan villalar müstakil yaşam vadediyor" açıklamasında bulundu. 

Projede 1+1’den 3+1’e kadar değişen daire seçenekleri ile dinamik bir yaşam sunulan rezidans bloğu ve 5 bin metrekarelik ticari alan ile de yeni çekim merkezi ve sosyalleşme alanı olacağını aktardı. 

Pasifik Eurasia ile borsaya açılacaklarına da dikkat çeken Fatih Erdoğan, gayrimenkul ve hisse senedinin en iyi yatırım aracı olduğunu, kendilerinin ikisini bir arada sunduğunu dile getirdi. 

Borsa ile ilgili son aşamaya geldiklerini de aktaran Erdoğan, gayrimenkul sektöründe bekleme döneminin bittiğine, satışların yeniden hızlanacağına vurgu yaptı. 

Next Level Göktürk satışta! Yeni proje!

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi için düğmeye basıldı! Yeni proje!

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!