GYO

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...  

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yeni bağlı ortaklık kurulması hakkında açıklama yaptı. 

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. 

İşte Pasifik GYO'nun konu ile ilgili o açıklaması ve merak edilen tüm detaylar...

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla Emlak Konut GYO A.Ş. ile beraber Ankara Ticaret Sicili nezdinde Merkez Cadde Yönetim A.Ş. unvanlı şirkete ortak olmaya karar verildi. 

Pasifik GYO, 2 milyon Türk Lirası sermayeli yeni kurulacak Merkez Cadde Yönetim A.Ş.'ye 1 milyon 400 bin Türk Lirası sermaye ile ortak olacak. 

Başkentin tam merkezinde yükselen Merkez Ankara, tek parselde 125 dönümlük proje alanında hayata geçiriliyor. Sadece Ankara’nın değil, Türkiye’nin de en büyük karma yaşam projesi olarak nitelendirilen projede, 1.578 konut, şehrin en prestijli iş kuleleri ve A+ konfor özellikleriyle göz dolduran 1.429 ofis, dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan 206 mağazadan oluşan 600 metrelik alışveriş caddesine sahip açık AVM yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. 

124 bin 476 metrekare büyüklüğünde arsa alanına sahip Merkez Ankara projesinin inşaat alanı 1.186.436 metrekare şeklinde açıklandı. Aynı zamanda 1.7 milyon metrekarelik büyüklükteki millet bahçesine doğrudan erişim imkanı bulunuyor. 

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin, Merkez Ankara Projesi içerisinde yer alan AVMnin işletilmesi amacıyla Emlak Konut GYO A.Ş. ile birlikte  Ankara Ticaret Sicili nezdinde  Merkez Cadde Yönetim A.Ş. unvanlı ve 2.000.000 TL sermayeli yeni kurulacak şirkete 1.400.000 TL sermaye ile ortak olunmasına karar verilmiştir. 

Kamuoyuna duyurulur.

Pasifik GYO'dan Merkez Ankara açıklaması! Toplam gelir 5.1 milyar TL'ye yükseldi! 

Emlak Konut GYO'nun 2022'de en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut GYO 2023'te 62.8 milyar TL'lik satış hedefliyor!