Perakende

Patili dostlarına değer verenlerin adresi petlebi.com’da fırsat günleri! İşte 20 Eylül 2022 Petlebi fiyat listesi

Sağlıklı gıdaya ulaşmak bizim olduğu kadar hayvan dostlarımızın da hakkı. Sağlıklı mamanın yanı sıra kaliteli ürünlerin de yer aldığı petlebi.com’da bir çok üründe indirim zamanı. İşte indirimli petlebi ürünlerinin bazıları Kampanya dahilinde Pro Plan ve Hill’s küçük paket yavru kedi mamaları sepette ekstra yüzde 10 indirimli sunulurken, My Food kedi maması satın alanlara Vet’s Plus Malt Macun hediye ediliyor

Evimizde bizimle yaşayan hayvan dostlarımızın ihtiyaç duyabileceği herşeyi bünyesine alan alışveriş sitesi Petlebi, bir çok üründe indirim ve hediye kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde Pro Plan ve Hill’s küçük paket yavru kedi mamaları sepette ekstra yüzde 10 indirimli sunulurken, My Food kedi maması satın alanlara Vet’s Plus Malt Macun hediye ediliyor. Ayrıca Royal Canin küçük paket mini ırk yetişkin köpek mamaları da yine yaş mama hediyeli olarak geliyor.

https://www.petlebi.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Eylül 2022 tarihinde saat 07.34'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,29Türk Lirası, euro 18,34 Türk Lirası, altının gramı ise 984 Türk Lirası değerinde.

Kolaymama.com’dan “Bonus paket” kampanyasında yüzde 30’lara varan indirim fırsatları! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi