29 / 04 / 2024

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.



Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından Denizli'nin Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yapımına başlanılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde sona gelindi. Yeni sağlık merkezinin 2019 yılının sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatında incelemelerde bulunan PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, bölgenin sağlık ve turizm yerleşkesi haline dönüşerek ulusal ve uluslararası platformlarda marka olacağını belirtti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Rektör Bağ, "Karahayıt bölgesi kısa sürede sağlık ve turizm yerleşkesi haline dönüşerek ulusal ve uluslararası platformlarda marka olacak. Bu bölgede yer alacak PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile ülkemiz ve Denizli artık modern bir termal kür ve sağlık merkezine kavuşacak" şeklinde konuştu.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, 19 bin 746 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Dört ayrı bloktan oluşan sağlık merkezi 96 yataklı olarak tasarlandı. 

Toplam 23 bin 326 metrekare proje alanına sahip hastanenin kapalı otopark alanı 100 araçlık 4 bin 268 metrekare, 30 araçlık açık otoparkın ise 8 bin metrekarede yeşil alan olacak.


Geri Dön