05 / 05 / 2024

PAÜ Tıp Fakültesi bağışlarda 7 milyon TL'ye ulaştı!

PAÜ Tıp Fakültesi bağışlarda 7 milyon TL'ye ulaştı!

700 yataklı PAÜ Hastanesi'nin tamamlanması için yaklaşık 7 milyon toplandı hedeflenen 8 milyona az kaldı



Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. A. Fahir Demirkan, bölgenin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olacak olan PAÜ Hastanesi´nin tamamlanması için başlatılan kampanyada, 7 milyon lira bağış toplandığını, hedeflenen 8 milyon liraya kısa sürede ulaşılacağını söyledi.

Demirkan, PAÜ Hastanesinde düzenlediği basın toplantısında, 700 yataklı PAÜ Hastanesi´nin tamamlanması için 6 ay önce başlatılan kampanyanın devam ettiğini belirterek, "Şu ana kadar bağışlarda yaklaşık 7 milyon lira toplandı, hedeflediğimiz 8 milyon liraya kısa sürede ulaşacağımızı tahmin ediyorum" dedi.

Hastanenin yıl sonuna kalmadan açılacağını ifade eden Demirkan, bağış kampanyasının devam ettiğini, şu ana kadar 46 hayırseverin bağışta bulunduğunu aktardı.

Hastanenin tefrişinin tamamlanarak bir an önce hizmete girmesi için bağışta bulunanlara teşekkür eden Başhekim, basın mensuplarına inşaatı devam eden Onkoloji Hastanesini gezdirdi.

Onkoloji hastanesinin Aralık 2010´da tamamlanacağını söyleyen Demirkan, inşaatı devam eden Fahri Gökşin Onkoloji Merkezi bünyesinde, geniş bir Kemoterapi Ünitesi, Onkoloji-Hematoloji Poliklinikleri, Patoloji Laboratuvarı, Radyoterapi Ünitesi ve PET-BT Ünitesi olacağını kaydetti.

Katkı ve desteklerin devam ettiğini söyleyen Demirkan, bağış sahiplerinin katkı yaptıkları bağış miktarının bilinmesini istemediklerini, bu yüzden basına yansıyan rakamlarda hatalar olabildiğini açıkladı.
AA


Geri Dön