Ekonomi

Paycell ve Aytemiz’den sürücülere müjde: Akaryakıtta yüzde 3’e varan indirim fırsatı!

Yaklaşan yaz  mevsimi ve Kurban Bayramı ile birlikte tatil planları da yapılmaya başladı. Çalışanlar yıllık izinlerini bayram tatili ile birleştirip uzun bir tatilin hayallerini kurarken, arabasıyla tatile gitmeyi planları bekleyen güzel haberler var.Yaklaşan Kurban Bayramı tatilini de hesaba katarsak yıllık iznini bayram tatili ile birleştirip uzun tatil yapmak isteyenler şimdiden tatil yeri araştırmasına başladı bile

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte seyahat planları da arttı. Yaklaşan Kurban Bayramı tatilini de hesaba katarsak yıllık iznini bayram tatili ile birleştirip uzun tatil yapmak isteyenler şimdiden tatil yeri araştırmasına başladı bile. Ancak uçak ile değil de kendi aracı ile yola çıkmak isteyenlerin ise benzine gelen sürekli zamlar nedeniyle önemli bir maliyeti de göze alması gerekiyor. Ancak yaz tatiline kendi özel aracıyla çıkacakları, ödeme kuruluşlarının ve petrol dağıtım şirketlerinin güzel haberleri bekliyor.

Arabayla uzun yola çıkacakları sevindiren haber Aytemiz ve Paycell’den geldi. Her iki kurum yaptıkları iş birliği sayesinde sürücülerin benzin masraflarını avantajlı bir şekilde yapabileceğini duyurdu. Ödeme şirketi Paycell, Aytemiz ile iş birliğine giderek tüketicilere akaryakıt alımında yüzde 3’e varan indirim fırsatı sağlayarak seyahat bütçelerine katkı sunuyor. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Aytemiz Vaay üyelerinin, Paycell ile yapacakları akaryakıt ödemelerinde, anında yüzde 3’e varan avantaj fırsatından yararlanacağı belirtildi.

 

YÜZDE 3’E VARAN İNDİRİM FIRSATI

Aytemiz Vaay mobil uygulaması, kullanıcılarına; hızlı, temassız ve güvenli ödeme imkanının yanı sıra çeşitli avantajlar da sağlıyor. Yazılı açıklamada bu avantajlardan birisinin Paycell ile indirimli ödeme imkanı olduğunun altı çizildi. Kampanya kapsamında, Aytemiz Vaay uygulaması üzerinden Paycell ödeme altyapısını kullanan sürücülerin, her yakıt alımlarında yüzde 3’e varan indirimler kazanacağı kaydedildi.

Yazılı açıklamada, Aytemiz Vaay uygulaması sayesinde Paycell kullanıcılarının indirimli yakıt alma şansına sahip olurken, bir yandan da ödemelerini araçlarından inmeden, güvenle ve hızla tamamlayabildiği ifade edildi.

İNDİRİMDEN YARARLANMANIN ŞARTLARI

İş birliğine ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, Paycell ile ödeme yapmak isteyen Aytemiz Vaay kullanıcılarının öncelikle uygulama üzerindeki mobil ödeme seçenekleri arasından Paycell’i seçmesi gerekiyor. Ardından işlem yapılacak kredi kartı veya  debit kart ile eşleştirme yapılması gerektiği belirtilerek kullanıcıların daha sonra Vaay uygulaması içerisinde yer alan mobil cüzdanlarına bakiye yükleyebildiği kaydedildi. Bakiye yüklemesinin ardından 12 saat geçerli bir kod oluşturulurken, sürücüler bu kodu yakıt alımı sırasında görevliye ileterek indirimden yararlanabilecek. Böylece sürücüler hem hızlı ve güvenli bir şekilde ödemelerini gerçekleştirirken hem de yüzde 3’e ulaşan indirimli fiyattan yakıt alabilecek.