28 / 04 / 2024

Paye Sakarya'da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Paye Sakarya'da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Firma: Halk GYO- Haldız İnşaat

Proje: Paye Sakarya

Haldız İnşaat ve Halk GYO iş birliği ile geliştirilen Paye Sakarya projesi Sakarya'nın kalbinde yükselen en büyük konsept yaşam projesidir. Peki Paye Sakarya'da hangi konut tipleri var, fiyatları ne kadar?



Sakarya’nın sakin ve huzurlu atmosferinden ilham alınarak geliştirilen Paye Sakarya, yatırımcılarına ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Modern mimari anlayışıyla tasarlanan bu benzersiz proje, bölgeye değer katan özel bir konsept sunarak, konfor ve estetiği bir araya getiriyor.

Her ayrıntısı özenle düşünülmüş olan Paye Sakarya, sakinleri için huzur dolu bir yaşam alanı sunuyor.  Halk GYO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin; “Halk GYO güvencesi ve Haldız İnşaat uzmanlığıyla geliştirilen Paye Sakarya projemizi de aynı duyarlılık, kararlılık ve yenilikçi bir konseptle tasarladık.

Estetik ve konforun denge içinde bulunduğu bu proje, modern yaşamın gereksinimlerine cevapvermekle kalmayıp aynı zamanda sürdürülebilir bir gelecek için de önemli bir örnek teşkil edecek” dedi.

2010 yılından bu yana dünya standartlarında projeler hayata geçirme hedefiyle çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini dile getiren Bekin; “14 yıldır ana hissedarımız Halkbank’tan aldığımız güvenle, inşa edildikleri kentlerin dokusuna uygun, müşteri beklenti ve memnuniyetini ön planda tutan çevreye duyarlı girişimlere
ortak olarak gayrimenkul sektöründe öncü projelere imza attık.

Projelerimizi sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi metropol şehirlerde değil aynı zamanda Eskişehir, Kocaeli, Antalya, Sakarya ve Erzurum gibi önemli Anadolu şehirlerinde de gerçekleştirdik” dedi.

Bekin; “Doğru Lokasyonda, Doğru Proje” anlayışıyla ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Erişilebilirlik odaklı yaklaşımımızla topluma katma değer sağlayarak sektörümüzü daha da ileri taşımayı sürdüreceğiz” dedi.

SAKARYA'DAKİ EN BÜYÜK PROJELERDEN BİRİ

Proje hakkında detaylı bilgi paylaşan Haldız İnşaat Genel Müdürü Selim Kardil Sakarya2nın en büyük projelerinden biri olduğuna dikkat çekti.

Proje  yaklaşık 60 dönümlük bir arsa alanı üzerinde 119 bin 345 metrekare inşaat alanına sahip, 23 blokta 426 konuttan meydana geliyor.

Paye Sakarya da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025 te!

PAYE SAKARYA'DA HANGİ KONUT TİPLERİ YER ALIYOR?

Projede, alanları 115 ile 288 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 farklı konut tipi bulunuyor. Paye Sakarya’nın, bölgenin en iyi konsept yaşam projesi olduğunun altını çizen Kardil; 3.5 milyar TL yatırım değeriyle Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde hayata geçirdiklerini açıkladı. 

Proje, bölgenin iklimine uygun oluşturulan peyzaj alanları, geniş bahçeleri, trafiğe kapalı yürüyüş yolları ve yansıma havuzlarıyla bölgenin en iyi konsept yaşam projesi olarak tasarlandı.

PAYE SAKARYA'DA SOSYAL ALANLAR 

Projeyi 2025 yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 426 konutun yer aldığı projede  144 adet 2+1, 204 adet 3+1 ve 78 adet 4+1’den oluşan farklı büyüklüklere sahip konut tipleri yer alıyor. Projede özellikle metrekaresi yüksek 3+1 ve 4+1 dairelerin sayısını yüksek tutarak geniş yaşam alanları, balkon ve teraslar ile daha şık, konforlu ve dört mevsim keyifle yaşanılacak bir hayat sunulması hedefleniyor. 

PAYE SAKARYA PROJESİ NEREDE?

Şehir merkezine 3 dakikalık mesafede yer alan Paye Sakarya; Sakarya Stadyumu’na 300 metre, Adapazarı Belediyesi’ne 3 km, alışveriş merkezlerine 4 km, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 5 km mesafede konumlanıyor.

Satışları devam eden  Paye Sakarya  projesinin 2025 yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

PAYE SAKARYA DAİRE FİYATLARI NE KADAR?

Paye Sakarya projesinde daire fiyatları 4 milyon 974 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Firma kendi bünyesinde ödeme kolaylığı olarak yüzde 30 peşin ödemelerde 36 ay vade, yüzde 40 peşin ödemelerde 48 ay vade ve yüzde 50 peşin ödemelerde 60 ay vade sıfır faiz fırsatıyla.

WEB: https://payesakarya.com/

TEL: 444 4 539

Halk GYO, Paye Sakarya projesinden 23,5 milyon TL'lik, Evora İzmir'den 252,9 milyon TL'lik gayrimenkul sattı! 

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Geri Dön