Teknoloji

Pazarın en popülerleri belli oldu! İşte en çok satan oyunlar

Steam'ın geleneksel olarak paylaştığı en çok satanlar listesinde nelerin olduğunu öğrenmek için sabırsızlanan oyun canavarları, sabırsızlığınızı gideriyor ve merak ettiğiniz listeyi paylaşıyoruz. İşte Steam, 30 Mayıs ile 6 Haziran tarihlerinde en çok satanlar listesiGeleneksel hale getirdiği bu uygulamaya bu hafta da devam etti

Dünyanın en popüler dijital oyun platformu Steam, her hafta muntazam olarak en çok satan oyunları sıralıyor. Geleneksel hale getirdiği bu uygulamaya bu hafta da devam etti. Son olarak bugün güncellenen liste ile 30 Mayıs ile 6 Haziran tarihlerinde Steam Türkiye’de en çok satanlar tespit edildi.

Steam’de çok satanlar: CS:GO birinci!

Steam aracılığı ile paylaşılan çok satanlar listesinin en tepesinde Counter-Strike: Global Offensive ya da kısa ismiyle CS:GO var. Valve aracılığı ile 2021 senesinde piyasaya çıkan oyun, günümüzde popülerliğini halen devam ettiriyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2 ise en çok satan olarak ikinci sıraya yerleşti. Hikayesi ile dikkatleri üstüne çeken yapım, şu anda indirimle beraber 604,45 TL’ye satılıyor. Görünen o ki fiyatının gerilemesi sonucunda satışlar yükseldi.

Steam, Valve Corporation tarafından geliştirilmiş bir dijital dağıtım platformudur. Video oyunları, yazılım ve diğer dijital ortamlar için bir pazar yeri görevi görür. Steam, kullanıcıların bilgisayarlarında oyun satın almalarına, indirmelerine ve oynamalarına izin verir. Ayrıca çok oyunculu işlevsellik, otomatik güncellemeler, topluluk forumları ve sosyal ağ entegrasyonu gibi özellikler de sağlar.

Steam'i kullanmak için ücretsiz bir Steam hesabı oluşturmanız gerekir. Bir hesabınız olduğunda, bağımsız oyunlardan AAA sürümlerine kadar çeşitli türlerde geniş bir oyun yelpazesi bulacağınız Steam mağazasına göz atabilirsiniz. Kredi kartları, PayPal ve Steam Cüzdan fonları dahil tercih ettiğiniz ödeme yöntemini kullanarak oyunları doğrudan mağazadan satın alabilirsiniz.

Pil ve ekran özelliği ile meşhur Infinix Note 30 piyasaya çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Merakla beklenen Fiyat performans ürünü OnePlus Nord N30 tanıtıldı! İşte fiyat ve özellikleri

Uzman isimden kritik dolar yorumu! Dolar yükselmesini sürdürecek mi?