Konut

Pearl Continental Towers'ta 112 bin dolara!

Dubai'ye 25 kilometre mesafede bulunan BAE'nin en küçük emirliği Ajman'da yapılacak Pearl Continental Towers'ta fiyatlar 112 bin dolardan başlıyor.

Dubai'ye 30 dakika mesafede bulunan Birleşik Arap Emirlikleri'nin en küçük emirliği Ajman'da prestijli bir proje yükseliyor. İlginç mimarisiyle dikkat çeken ve dört kuleden oluşan Pearl Continental Towers'ta fiyatlar 112 bin dolardan başlıyor. İnşaatına 2009 Ocak ayında başlanan Pearl Continental Towers'ın Aralık 2011'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Pearl Continental Towers projesi yabancı yatırımcıya vergilerden muafiyet hakkı ve yüzde 100 mülkiyet hakkı tanıyan, Birleşik Arap Emirlikleri'nin 7 emirliğinden biri olan Ajman'da serbest bölge statüsünde olan Marmooka City'de inşa ediliyor. Ajman'ın mükemmel lokasyonu Sharjah, Dubai, and Umm Al Quwain emirliklerine çok yakın olması ile cazibesini arttırıyor. Proje, resident vize de veren elit bir proje olarak biliniyor.

Ajman'da yer alan Pearl projesinden ev almak için rezervasyon sırasında yüzde 5, 1 ay sonra yüzde 15'lik kısım ödendikten sonra, 6 ay sonra yüzde 20, teslimde ise yüzde 10'luk ödeme yapılıyor. Bina teslim edildikten sonraki 5 yıl içinde de yüzde 5'lik taksit ödemeleri bulunuyor.

PEARL CONTINENTAL TOWERS:
-Ultra lüks ve geniş ofis katları
-Rezident vize
-Alışveriş katı
-Toplantı salonları, yemek katları, otopark
-Klinik
-Spa hizmeti içeren spor salonu
-Son teknoloji ile gerçekleştirilen asansörler
-Lüks lobi ve giriş katları

0212 267 13 35

www.moreplus.com.tr