30 / 04 / 2024

Pega Kartal'da daireler 231 bin liradan başlıyor!

Pega Kartal'da daireler 231 bin liradan başlıyor!

Firma: Ege Yapı Group

Proje: Pega Kartal

Ege Yapı Pega Kartal'da en çok ilginin 2+1 dairelere gösterildiği Pega Kartal’da dairelerin fiyatları 425 bin TL ile 540 bin TL arası değişiyor...





EgeYapı Group, İstanbul Kartal’da inşa ettiği yeni karma kullanım projesi Pega Kartal’da 1+1’lerden 4+1’lere kadar 200 konutun ve 39 ticari ünitenin yüzde 25’ini sattı. Rezidans anlayışına yeni bir bakış açısı kazandırmayı Pega Kartal’da yatırımcılar, en çok 2+1 konutlara ilgi gösteriyor.  


EgeYapı Group, Anadolu Yakası’nın yükselen ilçelerinden Kartal’da 80 milyon TL yatırımla inşa ettiği karma kullanım projesi Pega Kartal’ın yüzde 25’ini sattı. 


Biri 200 adet konuttan oluşacak 32 katlı rezidans, diğeri de 28 adet home – office ve 11 adet mağazadan oluşacak 5 katlı ofis bloğu olmak üzere iki farklı bloktan meydana gelecek  Pega Kartal  ile EgeYapı Group, sunduğu yüksek yaşam konforu ile rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı getiriyor.


En çok ilgi 2+1 dairelere


Eşsiz manzara, yüksek yaşam standardı ve konfor sunan Pega Kartal’ın 32 katlı rezidans bloğunda 64 metrekareden başlayan 1+1‘lerden 204 metrekarelik 4+1 ve dublekslere kadar 200 daire bulunuyor. Dairelerin fiyatları 231 bin TL’den başlayıp 1 milyon 209 bin TL’ye kadar yüzde 1 KDV avantajıyla yatırımcılara sunuluyor. 

Yatırımcılarına beş yıldızlı bir otel gibi faaliyet gösterecek olan Pega Kartal, Lobby Lounge’dan 7/24 her konuda faydalanılabilecek Concierge’e kadar birçok hizmet sunacak. Bunların yanı sıra proje kapsamında etkin bir sosyal yaşam sağlayacak olan açık yüzme havuzu, fitness sağlık merkezi, buhar odası, sauna ve Türk Hamamı, çocuk oyun alanları ve spor sahaları olacak. 


Konutlarda bulunan tüm odalarda ferah bir ortam oluşturulmaya özen gösterilen Pega Kartal’da camların da yere kadar olmasına dikkat edilerek daha aydınlık ve ferah bir yaşam alanı sağlanması hedefleniyor. Dizayna açısından da ağırlıklı olarak griler, fümeler ve siyahların kullanılarak bir derinlik oluşturulacak olmasının yanı sıra ahşabın sıcaklığı ve yer yer kullanılacak kırmızı ile de enerji aşılanacak. 


Ulaşım açısından da kolaylıklar sunuyor

 

Pega Kartal, sahip olduğu lokasyon itibariyle de İstanbul’un en büyük sıkıntılarından biri olan trafiğe karşı birçok avantaja sahip. Bu doğrultuda proje, Kadıköy – Kartal Metro Hattı’na birkaç dakikalık yürüme mesafesinde, D – 100 Karayolu’nun hemen yanı başında, Kartal Sahil Yolu’na 5 dakikalık mesafede ve İstanbul’un dünyaya açılan ikinci kapısı Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor.



Telefon: 0 216 671 07 03

Web Adresi: http://kartalpega.com


projeye sor



Geri Dön