İş Fırsatları

Pegasus KPSS şartı aramadan personel alımı yapılacak! Üstelik tecrübeli olmaya gerek yok!

Hava taşımacılığı sektörü, gelişen teknoloji ve artan yaşam standartları ile birlikte her geçen gün daha da büyümekte ve güçlenmektedir. Hava yolu şirketleri, bu gelişmeleri yakından takip ederek hizmet kalitelerini sürekli arttırmaktadır.Alımlar için hem deneyimli hem de deneyimsiz adaylar için lise mezunu ve üstü nitelik aranacak

Pegasus, hava yolculuğu sektöründe büyüme planlarına devam ederek, personel alımlarına hız veriyor. Alımlar için hem deneyimli hem de deneyimsiz adaylar için lise mezunu ve üstü nitelik aranacak. Nisan ayında gerçekleştirilecek olan alımlar için yoğun başvuruların geldiği ifade ediliyor. Pegasus, yüksek maaşlı personel alımı başvuru işlemleri hakkında merak edilen detaylar haberimizde.

Havacılık şirketi Pegasus hangi alanlarda personel alımı yapacak?

Havacılık alanındaki en bilinen firmalarından bir tanesi olan Pegasus, 8 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular lise, ön lisans ya da lisans mezunları tarafından gerçekleştirilebilecek. Operasyon sorumlusu pozisyonu için en az ön lisans mezunu adaylar aranacak ve bu pozisyonda görevlendirilen kişiler Antalya'da görev yapacaklar. Antalya'da ikamet eden ve en az 4 yıl havalimanı deneyimi olan başvuru sahipleri öncelikli olarak göz önünde bulundurulacaktır.

İdari işler ve vize personeli pozisyonları için ise İstanbul'da ikamet eden, iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunu ve iyi derecede İngilizce bilen adaylar aranmaktadır.

 

Pegasus farklı pozisyonlar için de personel alımı yapacak

Teknik depo işçisi pozisyonuna başvuracak adayların en az lise mezunu olmaları, en az 2 yıl deneyim sahibi olmaları ve B sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. Ofis destek elemanı pozisyonu için ise yalnızca lise mezunu adaylar aranmakta ve bu pozisyona engelli adaylar da başvurabilirler. Ancak engelli adayların başvuruları için Türkiye İş Kurumu'na kayıt yaptırmış olmaları gerekiyor.

MCC teknisyeni pozisyonu için başvuracak adayların, Sivil Havacılık Yüksekokulu mezunu olmaları ve en az 5 yıl deneyim sahibi olmaları gerekmektedir. Mekanik Teknisyen pozisyonuna başvurmak isteyen adaylar Sivil Havacılık Elektrik ve Elektronik bölümü mezunu olmalıdır.

Kontrol destek uzmanı pozisyonu için bölüm şartı aranmamakla birlikte, öncelikli olarak ön lisans mezunu adaylar değerlendirilecektir. Teknisyen pozisyonuna başvurmak isteyen adaylar ise MS Office programlarına hâkim ve elektrik, elektronik, mekatronik otomasyon ve bilgisayar konularında bilgi sahibi olmalıdır. Başvurular internet üzerinden yapılacaktır.

Pegasus'tan yeni yılın ilk sürprizi! Yurt dışına yüzde 40 indirim...

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Alkışlanacak fedakarlık! Deprem bölgesinden uçuşlar 100 TL’ye sabitlendi!