04 / 05 / 2024

Pehlivanoğlu İzmir'de 3 mağaza açtı!

Pehlivanoğlu İzmir'de 3 mağaza açtı!

Ege’nin mağazalar zinciri Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, dün Ödemiş, Sarımsaklı ve Altınova’da üç mağazayı birden törenle hizmete sundu.



Ege’nin mağazalar zinciri Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, dün Ödemiş, Sarımsaklı ve Altınova’da üç mağazayı birden törenle hizmete sundu.


2015 yılını perakende sektörü ortalama büyüme verilerinin çok üzerinde bir rakamla kapatmayı hedefleyen Ege'nin mağazalar zinciri Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, dün Ödemiş, Sarımsaklı ve Altınova'da üç mağazayı birden hizmete açtı. Ödemiş'in ikinci Pehlivanoğlu mağazası, Şehit Adnan Menderes Bulvarı Adalet Sarayı yanında açıldı. Aynı anda Altınova ve Sarımsaklı mağazalarının açılışını gerçekleştiren Pehlivanoğlu'nun Ödemiş'teki şube açılışı, renkli anlara sahne oldu. Dans gösterileriyle hareket kazanan açılışta katılımcılara keşkek ve lokma ikram edildi. 

Ödemişlilerin büyük ilgi gösterdiği açılışta konuşan Pehlivanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Pehlivanoğlu, Ödemiş'e ikinci şubeyi açmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.


Ayvalık'ta iki tane

Pehlivanoğlu, "Pırıl pırıl bir mağazayı daha Ödemişlilerin hizmetine sunuyoruz. Torbalı'da da önümüzdeki hafta ikinci mağazamızı Ramazan ayından önce açacağız. Narlıdere'de ikinci mağazamızı açıyoruz. Yeni Girne ve Aydın Çine'de de açılışlarımız sırada. Diğer kardeşlerimin açacağı mağazalarla 10-15 mağazamız yakında hizmete girecek" dedi.

Pehlivanoğlu, yüzde 100 yerli sermaye yapısıyla, çalışan sayısının 2 bine yaklaştığını ifade ederek, hedeflerinin 2015'te Türkiye perakende sektöründe ilk 10'da yer almak olduğunu da söyledi.

Pehlivanoğlu, marketler zincirine Ayvalık'a bağlı Sarımsaklı ile Altınova'da açtığı mağazaları da ekledi. Uzun süredir planlanan Sarımsaklı ile kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Altınova mağazası şubesinin resmi açılışları, Pehlivanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hanif Pehlivanoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Sarımsaklı ve Altınova'daki mağazaların bin metrekareyi aşkın kapalı alana sahip olduğunu belirten Hanif Pehlivanoğlu, her iki mağazada 35 kişiye istihdam sağlandığını bildirdi. Pehlivanoğlu, amaçlarının müşterilerini ucuz ve sağlıklı ürünlerle buluşturmak olduğunu vurgulayarak, yeni mağazanın Sarımsaklı halkına hayırlı olmasını diledi.

Ardından kısa süre önce hizmete başlayan Altınova mağazasının resmi açılışı gerçekleştirildi.


Yeni Asır


Geri Dön