Teknoloji

Pek çok kişi neden Microsoft Edge'den nefret ediyor! İşte nedeni

Microsoft, bir zamanlar dünyanın en popüler internet tarayıcısının yaratıcısıydı, ancak herkesin Internet Explorer kullandığı dönem çoktan geçti.  Önceki web tarama alaka düzeyini yeniden yakalama girişiminde bulunan şirket, Microsoft Edge'i piyasaya sürdü. Mevcut en popüler tarayıcıyla aynı temel platforma ve zaman geçtikçe daha fazla eklenen bir dizi özelliğe sahip olan Edge, başarılı olmak için ihtiyaç duyduğu her şeye sahiptir

Tarayıcı,  o zamandan beri, onu Google'ın Chromium platformuna ( Microsoft aracılığıyla) kaydıran da dahil olmak üzere, sürekli bir dizi yükseltme geçirdi . Mevcut en popüler tarayıcıyla aynı temel platforma ve zaman geçtikçe daha fazla eklenen bir dizi özelliğe sahip olan Edge, başarılı olmak için ihtiyaç duyduğu her şeye sahiptir. 

Ancak küçük bir sorun var: İnsanlar bundan nefret ediyor. Bir SlashGear anketinde , Edge popülerlik sıralamasında çok gerilerde kaldı ve ortalama %6'nın biraz üzerinde. Bu, onu %56 ile listenin başında yer alan Chrome'un çok gerisinde bırakıyor ve okuyucuların %27'sinin kullandıklarını söylediği Apple'ın yerel çabası Safari'nin oldukça gerisinde kalıyor. Hatta kendi sorunları dizisine sahip olan Firefox'un gerisinde kaldı .

Vitriolün kaynağına gelince, biraz karışık. Bir kısmı atadan kalma ya da 47 yıllık bir yazılım firması tarafından yapılmış bir ürün kadar atadan kalma. Diğer insanlar, Microsoft'un güçlü pazarlama uygulamaları nedeniyle bundan nefret ediyor. İki ana grupta değilseniz, merak etmeyin, insanların Edge'den sapmasına neden olan çok daha uzun bir neden listesi var. Microsoft'un en iyi çabalarına rağmen neden insanlar şirketin önde gelen tarayıcısına karşı çok güçlü bir hoşnutsuzluk duyuyor?

Edge'in bazı sorunları, doğmadan öncesine dayanıyor. İnterneti kullanan herkes Microsoft'un bir önceki tarayıcısı olan Internet Explorer'dan haberdar olacaktır. Daha genç kalabalık, Internet Explorer'ı muhtemelen yeni bir PC'ye Chrome gibi bir şey yüklemenin bir yolu olarak var olan bir alay konusu olarak hatırlayacaktır. Daha yaşlı insanların da bu görüşe sahip olması muhtemeldir, ancak Internet Explorer'ın 2000'lerin başında çevrimiçi olmanın standart yolu olduğunu da hatırlayacaklardır.

 Bu inanılmaz bir miras, ancak bu miras kısmen Edge'in bu kadar kötü mücadele etmesinin nedeni olabilir. Tüketicilerin Internet Explorer ile ilgili kötü anıları, onları Microsoft Edge'e bir şans vermekten alıkoyan şey olabilir.

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi