Advertorial

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz imkanı!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçilen Evimiz Kocaeli projesi 10 yıl sıfır faiz imkanı sunuyor. 936 konuttan meydana gelen projeside ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli’de başlattığı inanılmaz kış kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.


Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak.


Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.







Mert Pekdemir: Pekdemir İnşaat’ın gücüyle ürettiğimiz bu çok iddialı kampanyaya gösterilen yoğun ilgiden memnunuz.


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “70’inci yıl gurur projesi” olarak tanımladığı  Evimiz Kocaeli  projesi kapsamında, ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayan bu çok avantajlı ödeme modeline gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.


Kocaeli’de ilk defa bu kadar iddialı bir kampanyanın yapıldığını ifade eden Pekdemir, ödeme planının detayları hakkında bilgi verdi, “Ev bedelinin yarısını peşinat olarak verdiğinizde kalan kısmı için 10 yıl sıfır faiz fırsatından yararlanabiliyorsunuz. Örneğin 212.000 TL değerinde 3+1 bir dairede 106.000 TL peşinat verdiğinizde, kalan 106.000 TL için 10 yılda 880 TL gibi çok cazip, o dairenin kira bedeli kadar bir taksit ödüyorsunuz, 10 yıl sonra da o daireye 212.000 TL ödemiş oluyorsunuz yani hiç faiz maliyeti ödemiyorsunuz ve üstelik daireniz her geçen gün kat kat değerleniyor.” dedi.



www.evimizkocaeli.com