Yeni Projeler

Pekdemir İnşaat'ın yeni projesi Mart'ta görücüye çıkıyor!

69 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden olan, Kocaeli merkezli Pekdemir İnşaat, iş dünyasındaki başarısını 70’inci yılında yapımını gerçekleştireceği dev bir konut projesi ile taçlandırmaya hazırlanıyor


Pekdemir’in yüksek kalite ve hizmet standartlarına uygun inşa edilecek projede konut fiyatları, çok ekonomik lansman fiyatlarıyla satışa sunulacak. Pekdemir’in “70. Yıl Gurur Projesi” olarak tanımladığı projede böylece, yüksek kaliteyi ve Pekdemir güvencesini, son derece ekonomik fiyatlarla satın alma imkanı doğacak". Pekdemir İnşaat'ın Başiskele’deki toplam 936 konutluk yeni projesi, konut alıcılarına olduğu kadar kente yeni bir ekonomik değer kazandırmış olacak.



70. Yıl Gurur Projesi”nin lansmanı Mart ayında.

Mart ayında lansmanı yapılacak proje hakkında bilgi vermek üzere İzmit’teki şirket merkezinde düzenlenen

toplantıda konuşan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, Başiskele projesinin, bölgenin en büyük markalı konut projesi olacağını vurgulayarak, “Türkiye’nin en köklü inşaat şirketleri arasında yer alan ve kesintisiz olarak 69 yıldır faaliyette bulunan şirketimiz için bu proje 70’inci yılımızın gurur projesi olacak” dedi.


Pekdemir’in Kocaeli halkı başta olmak üzere bölge halkı tarafından yakından bilinen ve tanınan bir marka

olduğuna dikkat çeken Pekdemir, şöyle konuştu:


“69 yıllık tarihimizde Kocaeli başta olmak üzere, aralarında İstanbul, Eskişehir, Bursa,  Bilecik ve Konya’nın da bulunduğu pek çok kentte önemli projelere imza attık. Tüm projelerimizde müşteri memnuniyetine odaklandık ve kalitemizden ödün vermedik. Yaptığımız bağımsız araştırmaların da gösterdiği üzere, Pekdemir markası bölgemiz insanı için kalite ve güvenin ifadesi olarak kabul ediliyor. Biz şimdi Pekdemir kalitesini, son derece ekonomik fiyatlarla geniş kitlelere yayacak, Pekdemir güvencesiyle bine yakın aileyi konut sahibi yapacağız. Bu bizler için paha biçilemez gurur ve mutluluk vesilesidir.”


http://www.pekdemirinsaat.com.tr