Genel

Pelican Hillde 330 bin TLye 2+1! Hemen teslim!

Büyükçekmecede, deniz ve göl manzaralı bir konumda inşa edilen Pelican Hill projesinde konut teslimleri yapıldı ve yaşam başladı. Pelican Hill projesinde 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 330 bin TLden, 3+1lerin fiyatları 400 bin TLden, 4+1lerin fiyatları i

Pelican Hill projesi rezidans ve malikanelerden oluşuyor. Keleşoğlu, Kemeroğlu ve Gül İnşaatın ortak girişim şirketi olan KKG Group tarafından gerçekleştirilen proje Büyükçekmecede, deniz ve göl manzaralı bir konumda inşa edildi.

Rezidanslar dairelerden oluşan Pelican Hill Residence etabının içerisinde oluşturulan alışveriş merkezi her türlü ihtiyacınızı karşılayacak. Marketler, petshop, farklı tatlar sunan restoranlar, eczane, kuru temizleme, pastane, kuaför ve çeşitli mağazalar yaşamınızın merkezinde olacak.

Pelican Hill Residence projesi TEMe bir kilometre ve E5e 5 kilometre mesafede inşa edildi. Qelican Hill Residence projesinin 25 bin metrekare büyüklüğündeki rekreasyon alanında hobi bahçeleri, mini anfi tiyatro, bisiklet ve yürüyüş parkurları, spor alanları ve gölet yer alıyor. Projede ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı spor merkezi, SPA center, fitness, sauna, Türk hamamı, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları bulunuyor.

Pelican Hill Residence projesi, Verona, Siena, Mesina, Coruna, Lerida, Almonte, Sevilla, Vittoria, Valencia, Granada ve Capri olmak üzere toplam 11 bloktan, standart olmayan, 100 metrekareden 260 metrekareye kadar çeşitli büyüklüklerde ultra lüks 674 rezidans daireden oluşuyor.

Avrupa standartları ve yönetmeliklere uygun inşa edilen proje depreme dayanıklı fore kazık sistemi, rayda jeneral ve tünel kalıp sistemi uygulamalarıyla gerçekleştirildi.

Pelican Hill projesinde 1 oda 1 salon rezidansların tümü satıldı. 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 330 bin liradan, 3 oda 1 salon evlerin fiyatları 400 bin TLden, 4 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 560 bin TLden başlıyor. Firma tamamı peşin ödeme yapanlara yüzde 15 iskonto yapıyor. Anlaşmalı bankalardan yüzde 20 peşinatla 48 ay sıfır faizle kredi kullanmak da mümkün. Yaşamın 2010 sonunda başladığı projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Pelican Hill'in toplam arsa alanı 25 bin metrekare, inşaat alanı ise 75 bin metrekare. 8, 9 ve 19 katlı bloklardan oluşan projenin temeli 2007 yılında atıldı.

Malikanelerden oluşan Pelican Hill Evleri bölümünde ise net kullanım alanları 522 metrekare ile 1.085 metrekare arasında değişen lüks evler bulunuyor. Fiyatları 1 milyon 300 bin dolar ile 1 milyon 900 bin dolar arasında değişiyor.  Pelican Hill Evleri, Kaliforniya mimarisinin görkemli Akdeniz çizgileri göz önüne alınarak tasarlandı. Geniş caddeleri, dünyanın dört bir yanından getirilen ağaç ve bitkilerle donatılmış parkları, meydanları ve görkemli evleriyle dikkat çeken bölümde de teslimler hemen gerçekleştiriliyor.

0212 886 54 95

www.pelicanhillresidence.com

inforesidence@kkginsaat.com

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com