27 / 04 / 2024

Pelikan Göl Evleri adres bilgileri!

Pelikan Göl Evleri adres bilgileri!

Firma: Sarp Gayrimenkul

Proje: Pelikan Göl Evleri

Pelikan Göl Evleri projesinde pelikanların bulunduğu ve amatör balıkçılık yapılabilen 15 bin metrekare alana sahip doğal göl yer alıyor. İşte Pelikan Göl Evleri adres bilgileri...



Pelikan Göl Evleri toplam 700 adet daireden meydana geliyor.  İzmir  İl'i Menemen İlçe' sinde yükselen proje toplam 56 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. 


Pelikan Göl Evleri projesinde daireler studyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 17 blok şeklinde yükselen projenin 25 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor.


Pelikan Göl Evleri projesinde kano ve deniz bisikleti, olimpik havuz, çocuk havuzu, cafe, kır çay bahçesi, kreş, Türk hamamı, sauna, kuaför, fitness salonu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, bisiklet ve yürüyüş parkuru gibi sosyal seçenekler bulunuyor.


Pelikan Göl Evleri' nde fiyatlar 36 bin 900 TL' den başlıyor ve 145 bin TL' ye kadar yükseliyor.  Sarp Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilen projedeki dairelerin teslimleri Aralık 2016 yılında gerçekleşecek.


Pelikan Göl Evleri adres bilgileri!

Adres: Cumhuriyet Mahallesi 7508 Sok No:1/A Koyundere/ Menemen İZMIR

Tel: 0232 846 19 46 

Web: http://www.pelikangolkonaklari.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön