05 / 05 / 2024

Pendik Meridyen Evleri'nde 90 bin TL'ye! Yaşam başlıyor!

Pendik Meridyen Evleri'nde 90 bin TL'ye! Yaşam başlıyor!

Havaalanına, hastanelere, Tuzla Tersanesi'ne ve Organize Sanayi Bölgesi'ne yakınlığı sayesinde Pendik Gözdağı, İstanbul"un Anadolu yakasının en hızlı gelişen yerlerinden biri oldu



Sabiha Gökçen Havaalanı"nın yanı sıra, binlerce işçinin çalıştığı Tuzla Tersanesi"ne, Organize Sanayi Bölgesi"ne, hastanelere ve özel üniversitelere yakınlığı nedeniyle Pendik Gözdağı, Anadolu yakasının son dönemde en hızlı gelişen lokasyonlarından biri haline geldi. Bu sayede bölgedeki yatırımlar hız kazanırken, mevcut projelerin değeri de yüzde 30"a yakın artış gösterdi. Pendik Devlet Hastanesi ve ekim ayında hizmete giren Marmara Üniversitesi Hastanesi"ne 750 metre mesafede yer alan, Sabiha Gökçen Havalanı ve Via/Port Alışveriş Merkezi"ne 10 dakika uzaklıkta bulunan Pendik Meridyen Evleri de bölgedeki bu hareketlenmeden payını aldı.

Hayat kasımda başlıyor
Pendik Meridyen Evleri, oturmak isteyenlerin yanı sıra yatırımcılar tarafından da tercih edildi. Pendik Meridyen Evleri"nde hayatın önümüzdeki ay başlayacağını söyleyen Evko-Meot Genel Müdürü Kerem Zengin, œEv teslimlerini çok iyi bir dönemde yapıyoruz. çünkü bölgede kiralarda da ciddi bir artış yaşanıyor. Marmara Üniversitesi Hastanesi"nin Gözdağı"na taşınmasından sonra özellikle sağlık çalışanlarından ciddi bir talep aldık. Bunlar genelde kiralama yolunu seçiyor. Yine bizim bulunduğumuz yere Pendik Belediyesi taşınma kararı aldı. Tüm bunlar projede yer alan evlerin değerini daha yaşam başlamadan yüzde 30 artırırken, kiraların da yükselmesini sağladı dedi. Kiralarda yüzde 20 ile 30 arasında bir artış olduğunu ifade eden Kerem Zengin, Pendik Gözdağı"nda aylık kiraların 650 lira ile 850 lira arasında değiştiğini, konutların özelliğine göre fiyatların daha da yukarı çıktığını anlattı.

Fiyatlar cazip
4 bin 240 metrekare alan üzerinde inşa edilen Pendik Meridyen Evleri 45 metrekareden 195 metrekareye kadar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler bulunuyor. Ancak bunların bir çoğu satılmış durumda. Pendik Meridyen Evleri"nde 56 metrekare 1+1 dairenin fiyatı 90 bin liradan başlarken, 167 metrekare 3+1 dubleks dairenin fiyatı 270 bin liraya kadar çıkıyor. Pendik Köprüsü"ne 1100 metre, Pendik şehir merkezine 1900 metre, Gözdağı Sosyal Tesisleri"ne 400 metre mesafede yer alan Meridyen Evleri, Pendik, Kartal, Kurtköy ve D-100 karayoluyla İstanbul"un diğer bölgelerine hem özel hem de toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilecek noktada bulunuyor.

0216 379 20 34

http://www.meridyenevleri.com/
[email protected]
 


Geri Dön