17 / 06 / 2024

Pendik Oksijenpark Gözdağı projesinde 2 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla! 

Pendik Oksijenpark Gözdağı projesinde 2 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla! 

STS Grup İnşaat tarafından İstanbul'un en değerli ilçesi Pendik Gözdağında hayata geçirilen Pendik Oksijenpark Gözdağı projesinde konutların fiyatları 2 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 



Pendik Oksijenpark Gözdağı projesi STS Grup İnşaat imzasıyla Pendik'te yükseliyor. 1+1,2+1 ve 3+1 konutların yer aldığı projede fiyatlar 2 milyon 800 bin liradan başlıyor. 

Toplam 3 bin 702 metrekarelik proje alanı içinde inşa edilen Oksijenpark Gözdağı projesinde toplam 129 konut yer alıyor.

Oksijenpark Gözdağı projesinde, Adalar – Doğa manzarası ve bulunduğu lokasyondaki konumu  itibarı ile konut sahiplerine huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. 

Eşsiz manzarası ve size özel yaşam alanlarıyla Oksijen Park projesi, Yaşama değer katan tüm sosyal aktiviteleri keyifle yerine getirebileceğini bir yaşam alanı sunuyor. 

OKSİJENPARK GÖZDAĞI SOSYAL ALANLARI!

Oksijenpark Gözdağı projesinde, sosyal alan olarak, Kapalı yüzme havuzu, Fitnes, Sauna, Buhar odası,Kapalı otopark, Çocuk oyun parkı, Basketbol sahası 7/24 Özel güvenlik ve Market yer alıyor. 

Pendik Oksijenpark Gözdağı projesinde 2 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla! 
OKSİJENPARK GÖZDAĞI NEREDE?

Proje, hastaneler konusunda da gözde bir yerde olup; Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi ,Pendik Devlet Hastanesi Medipol Hastanesi  birkaç dakika içinde ulaşılabilecek konumda. 6 adet özel hastanede dakikalar içinde ulaşılacak mesafede. Projenin etrafında çok sayıda devlet ve özel anaokulu, ilkokul ve orta dereceli okul mevcuttur. Okan Üniversitesi , Gedik Üniversitesi Marmara Üniversitesi tek vasıta ile ulaşılabilecek mesafededir. Anadolu yakasında ki birçok üniversiteye de tek vasıta ile rahatlıkla ulaşılabilir.

Pendik'den  Kadıköy'e kadar bütün alışveriş merkezleri tek vasıta ile ulaşılabilecek mesafede aynı zamanda Kurtköy Viaport AVM, MarinTürk AVM, Pendorya AVM, Neomarin AVM, Home City AVM en çok tercih edilen AVM ler arasında geliyor.

OKSİJENPARK GÖZDAĞI KONUT FİYATLARI NE KADAR? OKSİJENPARK GÖZDAĞI KONUT FİYAT LİSTESİ 24 MAYIS 2024

Oksijenpark Gözdağı projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

1+1 konutların fiyatları 2 milyon 800 bin liradan,
2+1 konutların fiyatları 5 milyon 250 bin liradan,
3+1 konutların fiyatları ise 5 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede son aşamaya gelinmiş olup oturumlar 1 ay sonra başlıyor.

Ankara Triada Elit projesinde konutlar 4 milyon 200 bin liradan başlıyor! Teslimler 7 ay sonra!

Lim Hill Çengelköy'de yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı!

Geri Dön