Sektörel

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, resmi açılışı 2 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattının Ondörtüç Pendik’e birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer aldığını dile getiren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık metronun açılmasını bölge halkı dört gözle beklediğini kaydetti

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, mega kentİstanbul’un en çok değerlenen bölgeleri arasında yer alan Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesinin hemen yanı başında yer alan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Hattı’nın, yolcu taşımaya başladığı 2,5 aylık sürede konut satış ve kiralamalarında yüzde 20’lik bir artış gözlemlediklerini dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, resmi açılışı 2 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattının Ondörtüç Pendik’e birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer aldığını dile getiren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık metronun açılmasını bölge halkı dört gözle beklediğini kaydetti.

Açıklamasında söz konusu metronun işlemeye başlamasının üzerinden yaklaşık 2,5 ay geçtiğini dile getiren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, şimdiden bölgeye ilginin arttığını dile getirdi. Açıklamasında insan sirkülasyonunun arttığına değinen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, caddelerin de hareketlendiğini kaydetti. Açıklamasında  bekleyen yatırımların gelmeye başladığını gördüklerini dile getiren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, bölgenin yakın dönemde daha da hareketleneceğini tahmin ettiklerini kaydetti.

Projeye 800 metre uzaklıkta

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, İnsay Yapı’nın hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinin doğayla iç içe bir yaşam sunmanın dışında sakinlerine hızlı ve güvenli ulaşım kolaylığı da sağladığını dile getiren İhsan Çulhalık, metro hattının şehrin her noktasına güvenli ve konforlu şekilde ulaşım sağladığını söyledi. İhsan Çulhalık Pendik Tavşantepe Metro Durağının projelerine yaklaşık 800 metre mesafede yer aldığını dile getirerek, Pendik-Tavşantepe Metro İstasyonu'ndan başlayıp Sabiha Gökçen Havalimanı'nda  sona eren 7,5 kilometrelik metro hattında dört tane istasyon yer aldığını kaydetti.

İhsan Çulhalık açıklamasında söz konusu hat ile beraber Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresinin 10 dakikaya indiğini dile getirerek, Kadıköy-Kartal metro hattıyla birleştirilecek olan yeni metro hattının günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıma kapasitesinin olduğunun belirtildiğini söyledi.

Yine verilen detaylara göre, bir taraftan; Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çektiğini dile getiren İhsan Çulhalık, söz konusu projenin bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunduğunu söyledi.

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip olan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin dışında Marmara  Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede bulunuyor. 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede yer alıyor. 

Web: www.insayyapi.com

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!