03 / 05 / 2024

Pendik Sülüntepe Spor Kompleksi yüzme havuzları açıldı!

Pendik Sülüntepe Spor Kompleksi yüzme havuzları açıldı!

Pendik Sülüntepe Mahallesinde hizmete giren Spor Kompleksinde yer alan yüzme havuzları faaliyete geçti. Kadınlar ve erkekler için iki ayrı yüzme havuzunun bulunduğu tesiste, çocuklar için de ayrı seanslar yapılıyor. Kayıtlar ise devam ediyor.



Pazartesi günleri  hariç haftanın diğer günleri hizmet veren yarı olimpik havuzlardan  kadınlar saat 09.00 ile 20.00, erkekler ise 12.00-22.00 saatleri arasında faydalanabiliyor. Çocuk seansları ise yetişkinlerden farklı olarak belli saatlerde yüzme antrenörleri eşliğinde  gerçekleşiyor.  Her gün kimyasal ilaçlamanın ve bakımının yapıldığı havuzlar, hijyenik olarak güven içinde yüzme imkanı sunuyor. Soyunma odaları, duşlar ve kilitli dolaplar, yüzmeye gelenlerin rahatını ve güvenliğini sağlıyor.  Hepatit B ve tam idrar tahlili ile gelerek kaydını yaptıranlar, yüzmek için kendilerine en uygun saati seçebiliyor.  


Çocuklara yüzme kursu


İki havuzda büyüklerden hariç olarak ayrı seanslar halinde çocuklar için yüzme kursu da veriliyor. Yüzme Federasyonu’ndan antenörlük belgesi almış spor akademisi mezunu hocalar eşliğinde küçük  çocuklar yüzme öğrenebiliyor. Ayrıca isteyen yetişkinler için de yüzme eğitimi veriliyor.  


Fitness salonu da faaliyette


Sülüntepe Spor Kompleksi’nde  yüzmenin yanı sıra fitness salonları da hizmet vermeye başladı. Kadınlar ve erkekler için iki ayrı fitness  salonundan sağlıklı yaşamak ve zayıflamak isteyen 16 yaşından büyük herkes faydalanabiliyor.


Pendik Belediyesi


Geri Dön