27 / 04 / 2024

Pendik'te 4 katlı binanın balkonları çöktü!

Pendik'te 4 katlı binanın balkonları çöktü!

İstanbul Pendik'te 4 katlı bir binanın üçüncü ve dördüncü katındaki balkonlar büyük bir gürültüyle çöktü. Çökmenin nedenini belirlemek için binada inceleme başlatıldı…



Pendik, Batı Mahallesi Dr. Orhan Maltepe Caddesi'ndeki 4 katlı bir binanın üçüncü ve dördüncü katlarındaki balkonlar, gece  saat 01.30 sıralarında çöktü. Çökme sonrası olay yerine gelen ekipler binayı mühürledi.

Habertürk’te yer alan habere göre; çökme sırasında herhangi gibi can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirtildi. İhbar üzerine, olay yerine polis, itfaiye ve belediye ekipleri geldi. Polis ve itfaiye ekipleri, binada oturan vatandaşları tahliye ederek, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

 Pendik te 4 katlı binanın balkonları çöktü!

2 BİNA MÜHÜRLENDİ

Daha sonra Pendik Belediyesi ve İstanbul İtfaiyesi ekipleri binada incelemeler yaptı. İncelemeler sonucu giriş katında lokanta ve iş yerleri bulunan 4 katlı bina belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Balkonları çöken binanın bitişiğindeki binada bulunanlar da tedbir amaçlı tahliye edildi.

OTELE YERLEŞTİRİLDİLER

Mühürlenen 2 binada oturan bazı vatandaşlardan bazıları yakınlarının evine giderken, bazıları da Pendik Belediyesi ekiplerince otele yerleştirildi.

Binada yaşayan yaşlı iki kadın ise belediye ve sağlık ekiplerince binadan çıkartılarak, Pendik Belediyesi tarafından otele yerleştirildi.

Binaların yıkılıp yıkılmayacağı, incelemelerin tamamlanmasından sonra belirlenecek.

Hasarlı eve girmeye çalışırken balkon çöktü!

 


Geri Dön