30 / 04 / 2024

Penelope'den Anneler Gününe özel yastıklar!

Penelope'den Anneler Gününe özel yastıklar!

Annenize bütün günün yorgunluğunu unutturan, bütünüyle dinlenmiş ve güne zinde başlamaları için Anneler Gününe özel hazırlanan PENELOPEnin özel yastık ve yorganları sağlıklı uykunun vazgeçilmezi olacak...



PENELOPE Anneler Gününde, en huzurlu uykuların adresi oluyor. Annenize bütün günün yorgunluğunu unutturan, bütünüyle dinlenmiş ve güne zinde başlamaları için Anneler Gününe özel hazırlanan PENELOPEnin özel yastık ve yorganları sağlıklı uykunun vazgeçilmezi olacak.

25 Nisan 2011, İstanbul

Bu sene Anneler Günü çok daha özel olacak. PENELOPE Anneler Günü için ona çok özel bir hediye sunuyor. Elyaftan vazgeçemeyen anneler için mikrojel dolgulu PENELOPE yastık ve yorganlar, hafiflik ve sıcaklığı ile annenizin yatak odasına şıklık katıyor. Kalp tasarımlı taşlarla süslenen PENELOPE yastık ve yorganları, annenize en sevgi dolu ve huzurlu hediyenin tek adresi.

PENELOPE yastık ve yorganları, özel ambalajı ve bakteri barındırmayan özelliği ile hem sağlık hem de sıcak uyku için annenizin vazgeçilmez parçası olacak. Dört mevsim kullanım için tasarlanan ve uyku kalitesinden vazgeçemeyen anneleri bekliyen bu özel yastık ve yorganlar, sizden ona en şık Anneler Günü hediyesi olacak. PENELOPEnin Anneler gününe özel hazırlanan yastık ve yorganlarını öneriyoruz. Bu özel yastığın fiyatı 50.00 TL; yorganın ise 225.00 TL.

Ülkemizde, yüksek kalite ve teknolojide uyku ürünleri üreterek, uyku kültürü bilincini oluşturmada büyük rol oynayan MAYA TEKSTİLin PENELOPE Anneler Günü yastık ve yorgan ürünü PENELOPE satılan tüm mağazalarda satışa sunuluyor. MAYA TEKSTİL ve uyku ürünleri hakkında 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir.


Geri Dön