10 / 05 / 2024

Pera GYO'dan Denizli'ye Sümerpark! Projeden ilk görseller!

Pera GYO'dan Denizli'ye Sümerpark! Projeden ilk görseller!

Pera GYO, Denizlinin ve Ege Bölgesinin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Projesi ile şehrin finans, ticaret ve turizm yaşamını bir üst seviyeye taşıyarak, Denizlinin tam kalbinde büyük hayallerin gerçeğe dönüşeceği yepyeni bir yaşam sunuyor



Denizliyi çağdaş bir kentsel tasarım anlayışıyla projelendirilmiş Konut, Alışveriş Merkezi, 5 yıldızlıOtel ve Sağlık Hizmetlerini tek bir çatı altında birleştiren yepyeni bir yaşam kompleksi ile tanıştırmaya hazırlanan Sümerpark Projesinde yer alan kısıtlı sayıda konutun özel avantajlı fiyatlarıyla satışı, gelen yoğun taleplerle 2 hafta gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayat bulan ve Denizlinin en büyük yaşam projesi ile hem şehrin içinde hem de şehrin stresinden uzak tüm ihtiyaçların karşılanabildiği bir yaşam imkânı sağladıklarını belirten PERA GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Bensel, Denizli halkının şehrin tam kalbinde yer alan, ayrıcalıklı bir yaşamı düşledikleri konfor standartlarının üzerinde sunan ve yaşam kalitelerini değiştirecek Sümerpark Evlerinin, Denizlide hem şehrin hem de hayatın yeni merkezi olacağını söyledi.


Ayşegül Bensel, ana caddeye, otogara Denizli-İzmir hızlı tren istasyonuna sadece yürüme mesafesinde olan, 16 katlı 6 blok ve 22 katlı 2 bloktan oluşan Sümerpark Evlerinin Denizli halkının konutta yaşam standartını sosyal hayattan, güvenlik unsurlarına, tercih edilen yüksek kaliteli malzemelerden huzurlu bir yaşam için gerekli olan tüm faktörlere kadar çok üst seviyelere taşıyacağını belirtti. Bensel, Sümerpark Evleri ile Denizlinin sadece bugüne kadar yapılmış en yüksek standartlara sahip evlerini değil, aynı zamanda Denizlinin düşünen, üreten ve çağdaş ailelerinin bir arada yaşayacakları ayrıcalıklı bir dünya da oluşturmaya çaba gösterdiklerinin altını çizdi.


Denizlide yepyeni bir yaşam konsepti

Sümerpark Evlerine gelen yoğun ilgi nedeniyle hiç ara vermeden konutların satışına devam ettiklerini söyleyen PERA GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Bensel, öncelikle Sümerpark Evlerine tüm Denizlinin göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek, sınırlı sayıda kalan konutlar için gelen yoğun talepler nedeniyle 3. Blok inşaatının başlaması için hazırlıklara başladıklarını açıkladı.

Denizliyi yepyeni bir yaşam konsepti ile tanıştıracak olan Sümerpark Evlerinin bugünkü satış fiyatlarının çok cazip olduğunu vurgulayan Ayşegül Bensel, kentsel dönüşüm projesinin de hız kazanması ile hem bölgedeki konut fiyatlarında hem de 2. etap Sümerpark Evleri konut fiyatlarında çok kısa sürede tekrar bir artış yaşanacağına da dikkat çekti. Türkiyenin farklı şehirlerinde, özellikle İstanbulun Halkalı, Beylikdüzü ve Bahçeşehir gibi bölgelerinde tamamlanmış olan benzer projelerin çok kısa bir sürede satış fiyatlarının çok çok üstünde prim yaptığını ve şehrin yaşam trendlerini değiştirdiğini belirten Bensel, Sümerpark Evlerinin proje tamamlanmadan bile Denizlinin en karlı yatırımı olacağına inandıklarını belirtti.


Sümerpark Evlerinde Haziran 2012de yaşam başlıyor

Ayşegül Bensel, şu anda kaba inşaatın yüzde 55 oranında tamamlandığını ve Haziran 2012 döneminde Sümerpark Evlerinde yaşamın başlayacağını belirtti.Konutlar ile birlikte parklar, bahçeler ve göletlerden oluşan 22.000 m2lik doğal alanı ile Denizlide yine bir ilke imza atan Sümerpark Evlerinin tüm etaplarının ise Aralık 2014 döneminde tamamlanarak Denizliye çok büyük bir katma değer kazandıracağını söyleyen Ayşegül Bensel, PERA GYO olarak kentsel dönüşüm projelerini Türkiyenin özellikle gelişmekte olan şehirlerinde tekrarlamak istediklerini belirtirken, bu konuda yerel yönetimlerin kendilerine ve sektöre şehirlerinin gelişmesi adına destek olması gerektiğinin altını çizdi.


Pera GYO Hakkında: (PERYO.IS)

14 Temmuz 2006 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulunun onay vermesinin ardından hukuki işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüştü. (PERYO.IS). Halka açık bir şirket olan ve hisse senetleri İMKBde işlem gören Pera GYO, Türkiyede konut, alışveriş merkezi ve turizm alanlarında yatırımlar yapmaktadır.


Geri Dön