İnşaat Malzemeleri

Persan ihracat ağına iki yeni ülke ekledi!

Yüzde 100 yerli üretimle ve yaptığı ihracatlarla yapı elemanları sektörüne adını altın harflerle yazdıran Persan Çatı-Cephe-Yalıtım Sistemleri ihracat ağına iki yeni ülke ekledi.

Yüzde 100 yerli üretimle ve yaptığı ihracatlarla yapı elemanları sektörüne adını altın harflerle yazdıran Persan Çatı-Cephe-Yalıtım Sistemleri ihracat ağına iki yeni ülke ekledi. Sosyoekonomik yönden Türkiye'yle benzer sektörlerden beslenen İspanya ve Hindistan'da döküm sanayisinin geliştiğini belirten Persan Çatı-Cephe-Yalıtım Sistemleri'nin Genel Müdürü Salih Ürün, döküm perlitinin birçok taydaşının bulunduğunu belirtti. 


AR-GE çalışmaları 


Persan'ın geçtiğimiz aylarda yapı elemanları ve inşaat sektörüne sunduğu Termoşap ve Termosıva'yla büyük yankı uyandırdığını söyleyen Müdür Ürün, "Bir yandan bayi ağını genişletirken bir yandan da AR-GE çalışmalarıyla sektöre yeni ürünler sunmaya devam ediyoruz" dedi. Gürcistan'dan Azerbaycan'a birçok ülkeye yaptığı ihracatlarla milli servete katkıda bulunan Persan, Hindistan ve İspanya'ya gemilerin ulaşması için gün sayıyor. 



Milliyet Ek