Kent Haberleri

Peş peşe açıklandı, hesaplara tam tamına 4 bin 336 lira yatırılıyor! Mayıs 2023 bitmeden bu paraları mutlaka alın! 

Peş peşe açıklandı, hesaplara tam tamına 4 bin 336 lira yatırılıyor... Mayıs 2023 bitmeden bu paraları mutlaka alın... İşte detaylar...Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri tarafından her ay hesaplara düzenli şekilde yatırılan evde bakım maaşı ödemelerinin bu ay ne zaman yatacağı merak ediliyordu

Merakla beklenen Mayıs 2023 evde bakım maaşı ödemeleri için tarih araştırmaları da hız kesmeden sürüyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri tarafından her ay hesaplara düzenli şekilde yatırılan evde bakım maaşı ödemelerinin bu ay ne zaman yatacağı merak ediliyordu.

Peş peşe açıklandı, hesaplara tam tamına 4 bin 336 lira yatırılıyor... Mayıs 2023 bitmeden bu paraları mutlaka alın... İşte detaylar...

Peş peşe açıklandı, hesaplara tam tamına 4 bin 336 lira yatırılıyor... Mayıs 2023 bitmeden bu paraları mutlaka alın... İşte detaylar...

NTV'de yer alan habere göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak için bu ay toplam 2 milyar 449 milyon Türk Lirası evde bakım yardımını hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.

Açıklanan bu son dakika detaylarına göre, merakla beklenen Mayıs ayı evde bakım maaşı ödemeleri hesaplara yatırıldı.

BAKAN YANIK'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2 milyar 449 milyon lira Evde Bakım Yardımının hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu.

Bakan Derya Yanık, yazılı açıklamasında, 2006 yılında başlatılan Evde Bakım Yardımı ile bakıma ihtiyaç duyan ağır engelli yakını olan ve bakımını üstlendiği için çalışamayan vatandaşların desteklendiğini kaydetti.

Yine verilen bilgilere göre, Bakan Derya Yanık, 2023 Ocak-Temmuz dönemi için Evde Bakım Yardımının 3 bin 336 TL'den 4 bin 336 TL'ye çıkarıldığını belirterek, "Bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ve aileleri için bu ay toplam 2 milyar 449 milyon Türk Lirası Evde Bakım Yardımını hesaplara yatırmaya başladık. Bu ay 569 bin vatandaşımız Evde Bakım Yardımından faydalanıyor. Ödemelerin tüm engelli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Milli Emlak 10 bin TL'ye arazi satacak! Ucuz arazi fırsatını sakın kaçırmayın!

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 Temmuz zammında son dakika! Emekliye ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Dolar yarın tam tamına bu kadar olacak! Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın