30 / 04 / 2024

Peugeot 5008 yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışa çıktı! İşte Temmuz ayı fiyat listesi

Peugeot 5008 yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışa çıktı! İşte Temmuz ayı fiyat listesi

Peugeot, 5008 model aracına yaptığı kampanyayı duyurdu. Kampanya kapsamında, Peugeot 5008 yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışa sunulacak. Peki, Peugeot 5008 ne kadar, kaç TL?



Peugeot, 5008 model aracına yaptığı kampanyayı duyurdu. Kampanya kapsamında, Peugeot 5008 yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışa sunulacak. İşte otomobile ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Etkileyici, geniş ve heybetli kavramlarına tamamen yeni bir boyut kazandıran Peugeot 5008, 7 koltuklu bir SUV’a göre şaşırtıcı derecede sportif ve akıcı bir tarza sahip. Yeni Peugeot SUV 5008, yenilenen modern hatları ile geleceğin tasarım kodlarını ortaya koyuyor.

Özenle dizayn edilen model, Peugeot i-Cockpit® sürüş pozisyonu ve sınıfının en iyi özellikleri ile beklentilerin önünde bir yolculuk deneyimi ve üstün bir SUV performansı sağlıyor.

 Peugeot 5008 yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışa çıktı! İşte Temmuz ayı fiyat listesi

Yeni 7 koltuklu Peugeot SUV 5008, zarif ve olgun hatlarla daha modern bir görüntü ortaya sunarken güç ile zarafet arasında mükemmel bir denge bulunduruyor.

Çerçevesiz ön ızgara ve marka kimliğini yansıtan farın bir araya gelmesi ile beraber yenilenen ön tasarım, metal tampon ve parlak siyah yan detaylarla mükemmel bir uyum gösteriyor. Ayrıca bu durumda daha dikkat çekici ve özgün bir görünüm sergiliyor. Yükseltilmiş gövde tasarımının dinamik ve sportif duruşu, farların çizgisini arka spoylere kadar uzatan krom parçayla güçlendiriliyor. 

Atletik ve kaslı gövdeyi 19 inçlik yeni elmas kesim San Francisco alüminyum alaşım jantlar tamamlıyor.

 Peugeot 5008 yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışa çıktı! İşte Temmuz ayı fiyat listesi

İnce hatlarla en ucra noktaya kadar uzanan ve küçük efektler ile hareketlendirilen yeni dikey konumlu çerçevesiz ön ızgara, tamamen akıcı ve gövdeyle bütünleşen bir ön yüzü beraberinde getiriyor.

Karakteristik tasarım kodlarını bünyesinde barındıran ve marka imzası taşıyan “aslan dişi” gündüz farlarıyla henüz ilk göz temasında fark edilen ön farlar, giriş seviyesinden itibaren Led teknolojisiyle donatılıyor. Bu ayırt edici tasarım etkin bir aydınlatmayı, fark edilebilmeyi ve güvenli bir sürüşü garantiliyor.

Parlak siyah şerit, puslu şeffaf camlar, akan sinyal lambaları ve 3 boyutlu pençeleriyle yenilenen tam LED stop lambalarıyla yeni Peugeot SUV 5008; arkadan bakıldığında da güçlü, modern ve prestijli bir görünüm sergiliyor.

Peki, Peugeot 5008 ne kadar, kaç TL? İşte Temmuz ayı güncel fiyat listesi...

 


Geri Dön