Otomobil

Peugeot, Hyundai, Citroen Araba kampanyalarında Son fırsat!

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler, otomobil markalarının şubat ayına özel başlattığı kampanyaların süreleri daralmaya başladı. Araç sahibi olmak isteyenler, bu fırsatı kaçırmayın. Peki hangi otomobil firması hangi modelinde kampanya yaptı? Ayrıntılar haberimizde...Bu sayede otomobil pazarlarında hareketlenme başladı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından taşıt kredilerine getirilen yeniden düzenleme kararı ile sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlere yeniden umut doğdu. Bu sayede otomobil pazarlarında hareketlenme başladı. Sektör temsilcileri, otomotiv sektörünün bahar aylarına doğru daha da canlanacağını belirtiyor.

Otomobil satın almak isteyenler bankalardan aldıkları krediler ile daha uygun şartlarda otomobil sahibi olabilecekler. Bankalar taşıt kredisine muslukları tamamen açtı. Durum böyle olunca da otomobil markaları şubat ayına özel kampanyalar başlattı. Şubat sonuna kadar geçerli olacak kapmanylar ile otomobil sahibi olabilirisniz.

Şubat ayı otomobil kampanyalarında süre daralıyor mu? Cevabı haberimizde...

2022 Şubat Ayı kampanyalarında Süre Daralıyor

Otomobil markalarının şubat ayı süresince başlattıkları kampanyaların vakti dolmak üzere. 28 şubat tarihinde sonlanacak olan otomobil kampanyaları ile alıcılarına önemli imkanlar sunuyor. Markadan markaya göre değişiklik gösteren şubat ayı kampanyaları alıcılarına sunduğu, nakit indirim yada kredi desteği gibi ödeme seçenkeleri sayesinde otomobil sahibi olabiliyorlar. 

Peki hangi otomobil firması hangi modelinde kampanya yaptı? Detaylar haberimizde...

 

İşte otomobil markalarının şubat ayına özel düzenledikleri o kampanyalar...

Peugeot otomobil kampanyaları

1- Peugeot Suv 5008 modeli için alıcılara 140.000 Türk Lirası kredi ile faizsiz ve 12 ay vadeli ödeme imkanı sunuyor.
2- Peugeot 208 model otomobil satın alacak olan müşterilere 12 vade imkanı ile 50.000 Türk Lirası değerinde faizsiz kredi veriyor.
3- Peugeot SUV 3008, Peugeot 508 ve Peugeot SUV 2008 model otomobiller için alıcılara 100.000 TL kredi için faizsiz ve 12 ay vadeli ödeme seçenekleri sunuyor.

Hyundai Otomobil kampanyaları

1- Hyundai Bayon sahibi olmak isteyenlere verilen kredinin ödemeleri eylül 2022'de başlıyor.
2- Hyundai i20 satın almayı düşünen müşteriler ise 32.600 Türk Lirası nakit indiriminden yararlanabiliyor. Ayrıca 12 ay vade ile 55.000 Türk Lirası değerindeki kredi desteğini de aylık 0.99 faiz ile kullanabiliyorlar.
3- Hyundai Elantra modeli satın almak isteyenlere 48.600 Türk Lirası indirim teklifi yapılıyor. Kredi desteğinin ödemelerine ise Eylül 2022'de başlanıyor.
4- Hyundai i10 modelini satın almak isteyenlere kredi desteği sağlanıyor. Şubat ayında otomobil satın alanlar kredi ödemelerine Eylül 2022'de başlıyor.

Citroen otomobil kampanyaları

1- Citroen C5 Aircross ve Citroen C4 satın almak isteyen müşteriler 12 ay vade ile 85.000 TL değerindeki krediyi aylık yüzde 0.89 faiz ile kullanabiliyorlar.
2- Citroen C5 Aircross sahibi olmak isteyenlere 150.000 TL kredi 12 vade ve 0.99 faiz uygulanarak kullandırılıyor. Diğer bir seçenek ise sıfır faizli 90.000 TL kredi de 12 ay vade imkanı ile sunuluyor.

Tesla Model 3’ün Türkiye fiyat listesi belli oldu! Elektrikli araç isteyen kullanıcıların ilk tercihi olacak!

Volkswagen Voyage 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla: Türkiye Yollarında!

Kia Rio 2022 Şubat fiyat listesi! 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Volkswagen Gol'ün fiyatı belirlendi: 190 bin TL'den satılacak!

Yeni Honda Accord  piyasayı fena sallayacak! Fiyat listesini kimse böyle görmedi!

Tofaş’tan bomba haber geldi! Tofaş Şahin ortalığın tozunu attırmak için geri dönüyor!

Opel Insignia'dan bomba gibi haber! Fiyat listesi açıklandı!