Otomobil

Peugeot modelleri Avrupa'nın yükselen yıldızı mı oluyor?

Türkiye otomotiv sektöründe yoğun ilgi gören Peugeot, en çok araç satan markalar arasında yerini alıyor. Peugeot Üst Düzey Yöneticisi konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte merak edilen detaylar...2019 senesinde Avrupa'da 2020 senesine kıyasla yüzde 5 oranında büyüdü

Ülkemizde yoğun ilgi gören Peugeot otomobil firması, 2020 senesinde 'Yılın Otomobili' seçilirken 2021 senesinde de en çok satılan araç markalarından birisi oldu. 2019 senesinde Avrupa'da 2020 senesine kıyasla yüzde 5 oranında büyüdü. Bununla birlikte Peugeot 2021 senesini önemli gelişmelerle kapattı. Peugeot Üst Düzey Yönetici konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte merak edilen detaylar...


 

Peugeot Üst Düzey Yöneticisi Linda Jackson, 2021’de dünya genelindeki satışlarını yüzde 5 artıran Peugeot markasının mükemmel performansıyla gurur duyuyorum” dedi. Fransa otomobil üreticilerinden olan Peugeot, 2020 senesine kıyasla 5,5 puanla genel sıralamada yükselişe geçerken dünya genelindeki araç satışlarında da yüzde 23,97 oranında pay almaya hak kazandı. Türkiye'de 2021 senesinde önemli bir pazar payına sahip olan Peugeot SUV 2008 modeliyle sınıfının yıldızı parlayan araba markaları arasında yerini aldı. Peugeot, 2021 senesi otomobil sektöründe yüzde 12 oranında yükseliş yakaladı.

Bununla birlikte...

 

Peugeot Üst Yöneticisi (CEO) Linda Jackson konuya ilişkin açıklamalar yaptı: 
“Küresel olarak son derece çalkantılı bir dönemde, çevik bir duruş sergilemeyi başaran ve 2021’de dünya genelindeki satışlarını yüzde 5 arttıran Peugeot markasının mükemmel performansıyla gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Fiat Egea diğer markaları çılgına çevirecek güncel fiyat listesini açıkladı!v

Volkswagen Tiguan fiyat listesi şubat 2022!

Renault Clio güncel fiyat listesiyle otomotiv sektörüne bomba gibi oturdu!

Dacia'dan 13 bin TL'lik indirim! İşte Dacia 2022 şubat ayı güncel fiyat listesi...

Heyecanla beklenen Polo şubat ayı 2022 fiyat listesi belli oldu!

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!

Arçelik'ten sevgililer gününe özel kampanya!