Otomobil

Peugeot Partner Van 2022 Mart fiyat listesi!

Peugeot'un ticari aracı olan Partner Van modelinin Mart ayı fiyat listesi belli oldu! Güncel fiyat listesini görünce çok şaşıracaksınız. Peki Peugeot Partner Van satın almak isteyenler, ne kadar ödemeli? İşte fiyat listesi...Fiyatlarının yükselmesiyle birlikte birçok insan sıfır kilometre otomobil satın almaktan vazgeçti

Son zamanlarda yükselen dolar kuru ve küresel çapta yaşanan çip krizi nedeniyle otomobil fiyatları ikiye katlandı. Fiyatlarının yükselmesiyle birlikte birçok insan sıfır kilometre otomobil satın almaktan vazgeçti. Bu da otomobil pazarını olumsuz yönde etkiledi.

Otomobil piyasasını yeniden canlandırmak isteyen firmalar, fiyat listelerini güncellediler. Fiyat listelerini yenilen otomobil firmalarında bir tanesi de Peugeot oldu.

Eğer ticari bir araç satın almak istiyorsanız Peugeot Partner Van modelini inceleyebilirsiniz. İşte Fiyat listesi ve özellikleri...

Peugeot Partner Van Özellikleri

Peugeot Partner Van, sınıfında ilk olan üst düzeyde teknoloji sunan Peugeot i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. Peugeot i-cockpit, ilk kez ticari bir araçta standart donanım olarak sunuluyor.  

Kompakt direksiyon simidi ve modern tasarımı sayesinde gerçek bir sürüş zevki verir. Otomobil konsolu ve i-cockpit donanımı ilk bakışta tüm gözleri üzerine toplamak başarıyor. Sürücünün göz hizasındaki gösterge ekranı, gözlerinizi yoldan ayırmadan temel sürüş bilgilerini okumanıza imkan tanıyarak daha fazla güvenlik ve konfor sağlar.

Peugeot Partner Van Mart fiyat listesi

1 - Partner Van uzun Comfort 1.5 BlueHDi 100 hp
Satış Fiyatı:
312.000 TL

Editörün notu: Bu haber 18 Mart 2022 15.35'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 80 kuruş, euro 16 lira 39 kuruş, altının gramı ise 919 lira 90 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Peugeot 3008'den bahar kampanyası! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Peugeot 508'den bomba gibi haber! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

BMW 840i xDrive fiyatları yenilendi! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat Egea Sedan fiyatları arttı! İşte 18 Mart fiyat listesi!

Peugeot Partner Van güncel fiyat listesi