02 / 05 / 2024

Peugeot Rifter yüzde 1,39 faiz fırsatıyla satışta! İşte kampanya detayları...

Peugeot Rifter yüzde 1,39 faiz fırsatıyla satışta! İşte kampanya detayları...

Peugeot, ticari araç modeli Rifter'da Eylül ayı kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, Rifter yüzde 1,39 faiz fırsatıyla satışa sunulacak. Peki, Peugeot Rifter fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...



Ticari araba satın almak isteyen otomobilseverler Peugeot kampanyalarını mercek altına aldı. Bu kapsamda vatandaşlar Peugeot Rifter fiyatlarının ne kadar olduğunu ve özelliklerini araştırmaya başladı.

Peugeot, her ay kampanyalarını müşterileri ile paylaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda bazı araçlarında faiz kampanyası düzenliyor. Eylül ayında da Peugeot Rifter yüzde 1,39 faiz fırsatı kampanyasıyla satışa çıkarıldı.

Peugeot Rifter, sağlam, güçlü, çevik ve şık bir görünüm sağlayarak çok yönlülüğü ile dikkat çekiyor. Otomobilseverlere heyecan uyandıran yeni bir deneyim sağlayan Rifter, kısa, yükseltilmiş motor kaputu, artırılmış yerden yüksekliği ve her türlü yol koşullarına uyum sağlayan güçlü bir araç stili ile dikkat çekiyor.

Peugeot Rifter yüzde 1,39 faiz fırsatıyla satışta! İşte kampanya detayları...

Yenilikçi BlueHDi dizel motorlar ve 8ileri tam otomatik EAT8 şanzımanıyla Peugeot Rifter, gerçek sürüş şartlarıyla düşük yakıt tüketimi ile yüksek performansı bir araya getiriyor. Mükemmel ve fonksiyonel bir yapıya sahip Peugeot i-Cockpit® kullanım kolaylığı ve teknolojik yapısı ile kolaylık sunuyor. Öte yandan Peugeot Rifter, değişik sürüş deneyimleri sağlayarak bakış açınızı değiştirecek avantajlar sağlıyor.

Detaylara dikkat gösterilerek dizayn şasesi, optimize edilmiş dönüş çapıyla kalite ve pratiklik, kısa motor kaput yapısı, elektrik takviyeli direksiyon ve üst düzeyde bir konfor veriyor. En son EMP2 platformu üzerinde tasarımlanan Peugeot Rifter, örnek bir manevra ve yol tutuşu sağlıyor. 

Öte yandan yenilenmiş gösterge paneli, Peugeot i-Cockpit® teknolojisi, 8” kapasitif dokunmatik ekranı ve kompakt direksiyon simidi ile sürücülerine daha çevik ve içgüdüsel bir sürüş keyfi yaşatıyor.

Peugeot Rifter yüzde 1,39 faiz fırsatıyla satışta! İşte kampanya detayları...

PEUGEOT RİFTER 100 KM NE KADAR YAKAR?

Peugeot Rifter 1.5 BLueHDi 100 hp versiyonunun yakıt tüketimi- ortalama 4.2 litre, şehir dışı 4. litre,

Peugeot Rifter 1.5 BLueHDi 130 hp manuel şanzıman versiyonunun yakıt tüketimi, -şehir dışı 4.3 litre- şehir içi 5.1 litre- ortalama 4.6 litre,

EAT8 şanzımanlı versiyonunun yakıt tüketim rakamları ise şehir içi 4.7 litre- şehir dışı 4.3 litre-ortalama 4.5 litredir.

Peugeot Rifter yüzde 1,39 faiz fırsatıyla satışta! İşte kampanya detayları...

PEUGEOT RİFTER EYLÜL 2023 FİYAT LİSTESİ

Dizel    
Rifter ALLURE 1.5 BlueHDi 100hp    920.000 TL
Rifter ALLURE 1.5 BlueHDi 130hp 6MT    946.500 TL
Rifter ALLURE 1.5 BlueHDi 130hp EAT8    1.102.500 TL
Rifter GT 1.5 BlueHDi 130hp EAT8    1.195.000 TL

Ayrıntılar için: https://kampanya.peugeot.com.tr/

Peugeot yeni ay kampanyasını duyurdu! Rifter'da yüzde 1,89 faiz fırsatı başladı! 

32 günlük mevduat faizlerini görenler gözlerine inanamadı! Bankada para tutanlar acil bakın!

Merkez Bankası açıkladı: Tüketici kredilerinin 402 milyar 701 milyon 357 bin TL'si konut! 

Infinity Mansions Villaları satışta!


Geri Dön