02 / 05 / 2024

Peugeot'dan tamamen elektrikli yeni E-3008 atağı!

Peugeot'dan tamamen elektrikli yeni E-3008 atağı!

Peugeot CEO'su Linda Jackson, "Yeni E-3008 fastback SUV’un pazara sunulması, Peugeot'nun dizayn, sürüş rahatlığı ve verimlilik bakımından yeni standartlar belirleyen, tümüyle elektrikli, göz alıcı bir markaya doğru dönüşümünde önemli bir adım" şeklinde konuştu.



Peugeot, en çok satılan modeli 3008'i tümüyle yeni, ileri seviye elektrikli fastback SUV ile değiştirerek bir üst seviyeye geçiş yapıyor.

Peugeot açıklamasına göre, marka, ürün yelpazesindeki popüler modeli 3008'in yeni jenerasyonunu tanıttı. Mevcut 3008, son yedi senede 130 ülkede 1 milyon 320 bin adetin üzerinde müşteriye ulaşan, markanın en fazla satan modellerden biri olarak başarıyla tacını devretmeye hazırlanıyor. Yeni E-3008 ile Peugeot, tümüyle yeni bir sürece giriyor.

 Peugeot dan tamamen elektrikli yeni E-3008 atağı!

Peugeot, 2025 yılı itibari ile ürün gamını tümüyle elektrikli motor opsiyonuna sunmayı taahhüt ediyor. Aynı zamanda, markanın Avrupa'daki satışlarının tümünün 2030’a kadar elektrikli olması öngörülüyor. Peugeot E-3008, Stellantis'in, markayı bir üst düzeye götüren yeni STLA Medium platformunu kullanan ilk model olma özelliğini de taşıyor. Yenilikçi platform, müşterilere sınıfının en iyi performansını sağlamak için dizayn edildi. 700 kilometreye kadar üst düzey menzil, 30 dakikaya varan şarj süresi, sürüş rahatlığı, performans, verimlilik ve 'Seyahat Planlayıcı', 'Akıllı Şarj', 'Araçtan Şarj', 'Tak ve Şarj Et' ve 'İnternetten Kablosuz Güncellemeler' gibi bağlantılı hizmetler ve fonksiyonlar gibi önemli ilave faydalar da sunuyor.

2024 YILI ŞUBAT AYINDAN İTİBAREN AVRUPA PAZARLARINDA SATIŞA SUNULACAK

Yeni Peugeot E-3008, yalnızca Fransa'daki Sochaux fabrikasında üretilecek. Ayrıca, Şubat 2024 tarihinden itibaren kademeli bir şekilde Avrupa pazarlarında satışa sunulacak.

'Allure' ve 'GT' olmak üzere iki donanım düzeyiyle sade ürün gamıyla sunulacak. Aynı zamanda, bunlar için 3 farklı ilave opsiyon paketi olacak. Bunun haricinde, 3 adet tümüyle elektrikli motor seçeneği (210 HP, 230 HP Uzun Menzil ve 320 HP Çift Motorlu dört tekerlekten çekiş) olacak.

 Peugeot dan tamamen elektrikli yeni E-3008 atağı!

'PEUGEOT'YU YENİ BİR DÖNEME TAŞIYOR'

Konuya ilişkin yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Peugeot Üst Yöneticisi (CEO) Linda Jackson, yeni E-3008 fastback SUV'un pazara sunulmasının, Peugeot'nun dizayn, sürüş rahatlığı ve verimlilik konusunda yeni standartlar belirleyen, tümüyle elektrikli, göz alıcı bir markaya doğru dönüşümünde önemli bir adım olduğunu ifade ederek, “Dış dizaynı, Peugeot Panoramic i-Cockpit, sürüş rahatlığı ve eşsiz elektrik performansıyla, pazardaki en geniş ana akım elektrikli araç ürün gamını sağlayan Fransız markası olarak Peugeot'yu yeni bir sürece taşıyor” dedi.

Son dakika! iPhone 12’nin satışı yasaklandı! İşte nedeni...

Peugeot Suv 3008'e sonbahar kampanyası! Yüzde 1,39 faiz imkanıyla satışta! İşte güncel fiyat listesi

Peugeot 208, 308, 408 ve 508 Eylül fiyatları ne kadar? Güncel rakamlar tek tek açıklandı! Şimdi bakın!


Geri Dön